Αθλητισμός|19.11.2022 22:35

Μουντιάλ 2022: Η φωτογραφία του «αιώνα»! Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι παίζουν αντίπαλοι στην τελευταία παρτίδα σκάκι!

Newsroom

Το Μουντιάλ του Κατάρ δεν είναι ιστορικό μόνο διότι είναι το πρώτο που πραγματοποιείται χειμώνα αλλά και γιατί θα σημάνει το τέλος εποχής σε επίπεδο εθνικών ομάδων για τους δύο σπουδαιότερους παίκτες των τελευταίων δύο δεκαετιών. Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα δώσουν το «παρών» στο πέμπτο και τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας τους κι αποφάσισαν, λίγο πριν από τη σέντρα, να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια ιστορική συνύπαρξη.

Δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο μαζί αλλά μια παρτίδα σκάκι, την τελευταία της καριέρας τους σε Μουντιάλ! Αυτό συνέβη στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με τον φημισμένο οίκο μόδας Louis Vuitton που επέλεξε τους κορυφαίους των κορυφαίων στη μουντιαλική διαφημιστική καμπάνια του. Και το μεγαλύτερο επίτευγμα είναι η συνύπαρξη των δύο σούπερ σταρ σε μια φωτογράφιση που πραγματοποίησε η θρυλική Άνι Λίμποβιτς. Οι δυο τους κάθονται αντικριστά και παίζουν μια παρτίδα σκάκι, την τελευταία τους πριν απ' το φινάλε, βυθισμένοι στις σκέψεις για την επόμενη κίνηση...

 

Αμφότεροι, την παραμονή της πρεμιέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ανάρτησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς την ίδια φωτογραφία με ένα κοινό μήνυμα: «Η νίκη είναι μια κατάσταση του μυαλού. Μια μακρά παράδοση στη χειροτεχνία μπαούλων, μέσω της φωτογράφησης από την Annie Leibovitz για λογαριασμό της Louis Vuitton».

 

Λιονέλ ΜέσιδιαφήμισηLouis VuittonΚριστιάνο ΡονάλντοΜουντιάλ 2022Μουντιάλ