Αθλητισμός|20.11.2022 17:58

Live Μουντιάλ 2022: Κατάρ - Ισημερινός

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Το εναρκτήριο παιχνίδι του Μουντιάλ 2022 μεταξύ του Κατάρ και του Ισημερινού για τον 1ο όμιλο, όπου επίσης συμμετέχουν η Ολλανδία και η Σενεγάλη, έληξε 2-0 υπέρ της ομάδας της Νοτίου Αμερικής.

Κατάρ - Ισημερινός 0-2

3' Το Μουντιάλ άρχισε με γκολ νωρίς-νωρίς καθώς το αστέρι του Ισημερινού, Ένερ Βαλένσια άνοιξε το σκορ σχεδόν με τη σέντρα. Ωστόσο έπειτα από έλεγχο του VAR, που διήρκησε τρία λεπτά, το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ! Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ιταλός Νταβίντε Ορσάτο.


Γκολ! 16' Ο Ισημερινός σκοράρει κι αυτή τη φορά μετράει το γκολ. Είναι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαλένσια (το κέρδισε ο ίδιος απ' τον Αλσεέμπ). Κατάρ - Ισημερινός 0-1.

Γκολ! 31' Ο Ισημερινός σκοράρει για δεύτερη φορά και πάλι με εκτελεστή τον Βαλένσια, ο οποίος εκτέλεσε με καταπληκτική κεφαλιά στη γωνία. Κατάρ - Ισημερινός 0-2.

Κατάρ: Αλσεέμπ, Μιγκέλ, Χασάν, Αχμέντ, Χισάμ, Κούκι, Χατέμ, Αλχάιντος (72' Mουντάρι), Μπουντιάφ, Αφίφ, Αλμοέζ Αλί (72' Βαάντ).

Ισημερινός: Γκαλίδες, Τόρες, Ινκάπιε, Εστουπινιάν, Πρεσιάδο, Ιμπάρα (68' Σαρμιέντο), Πλάτα, Μέντες, Καϊσέδο (90' Φράνκο), Εστράδα (90' Κ. Ροντρίγκες), Βαλένσια (77' Σιφουέντε).

Μουντιάλ 2022Παγκόσμιο Κύπελλο 2022ΚατάρΙσημερινόςΠαγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρουΠαγκόσμιο κύπελλοΜουντιάλ