Αθλητισμός|21.11.2022 09:59

Μουντιάλ 2022: Ρίχνονται στη μάχη Αγγλία και Ολλανδία, κομβικό ματς ΗΠΑ - Ουαλίας - Το πρόγραμμα της ημέρας

Newsroom

Το Μουντιάλ 2022 έκανε εκκίνηση με την επικράτηση του Ισημερινού επί του Κατάρ για τον 1ο όμιλο στην πρεμιέρα και πλέον η δράση μεγαλώνει καθώς ακολουθεί... φεστιβάλ ποδοσφαίρου με τουλάχιστον τρία ματς ανά ημέρα για το επόμενο διάστημα. Το μενού της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου περιλαμβάνει τρεις ενδιαφέροντες αγώνες σε τρεις χρονικές ζώνες (15.00, 18.00 και 21.00). Παίζει το δεύτερο ζευγάρι του 1ου ομίλου, Σενεγάλη - Ολλανδία και τα δύο ματς του 2ου ομίλου: Αγγλία - Ιράν και ΗΠΑ - Ουαλία.

To πρόγραμμα της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου

  • 15.00 Αγγλία - Ιράν (ΑΝΤ1+)
  • 18.00 Σενεγάλη - Ολλανδία (ΑΝΤ1+)
  • 21.00 ΗΠΑ - Ουαλία (ANT1)

Αγγλία - Ιράν

Η αρχή γίνεται στις 15.00 στο Khalifa International Stadium της Ντόχα, όπου η Αγγλία θα αγωνιστεί με το Ιράν για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μάντισον και Γουόκερ, ενώ απ’ την άλλη πλευρά ο Κάρλος Κεϊρόζ έχει να αντιμετωπίσει την απουσία, του Αζμούν, ενός απ' τα αστέρια του Ιράν. Στην αποστολή των Ιρανών βρίσκονται και οι δύο παίκτες της ΑΕΚ Χατζισαφί και Μοχαμαντί.

Πιθανές ενδεκάδες

  • Αγγλία: Πίκφορντ, Στόουνς, Ντάιερ, Μαγκουάιρ, Σο, Ράις, Μπέλιγγχαμ, Τρίπιερ, Στέρλινγκ, Φόντεν, Κέιν.
  • Ιράν: Μπεϊρανβάντ, Μοχαραμί, Καναανί, Χοσεϊνί, Χατζισαφί, Εζατολαχί, Γκολιζαμπέχ, Νουρολαχί, Γιαχανμπάκς, Ταρεμί, Ανσαριφάρντ.

Σενεγάλη - Ολλανδία

Στις 18.00 στο Al Thumama Stadium θα κλείσει η πρώτη αγωνιστική του 1ου ομίλου με την αναμέτρηση της Σενεγάλης με την Ολλανδία. Πρόκειται για τα φαβορί του ομίλου, όπου επίσης βρίσκονται ο Ισημερινός και το Κατάρ και ως εκ τούτου, ο νικητής θα έχει μεμιάς μεγάλο αβαντάζ όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και για την πρωτιά. Πάντως η Σενεγάλη θα αγωνιστεί χωρίς το μεγάλο αστέρι της Σαντιό Μανέ, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ για όλο το τουρνουά. Επίσης δεν θα παίξει ο Ντιαλό της Λειψίας. Απ' την άλλη πλευρά, μια σημαντική απουσία έχει να αντιμετωπίσει και ο Λουίς Φαν Χάαλ καθώς ο Μέμφις Ντεπάι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Πιθανές ενδεκάδες

  • Σενεγάλη: Ε. Μεντί, Σαμπαλί, Σισέ, Κουλιμπαλί, Μπαλό-Τουρέ, Κουγιατέ, Ν. Μεντί, Ι. Γκουέιγ, Σαρ, Ντιά, Ντιατά.
  • Ολλανδία: Πάσβιρ, Τίμπερ, Φαν Ντάικ, Άκε, Φρίμπονγκ, Φρ. Ντε Γιόνγκ, Κουπμάινερς, Μπλιντ, Κλάασεν, Γκακπό, Μπερχβάιν.

ΗΠΑ - Ουαλία

Το μενού της ημέρας κλείνει στις 21.00 με την αναμέτρηση των ΗΠΑ με την Ουαλία, που ενδεχομένως να δείξει την επικρατέστερη ομάδα για το δεύτερο εισιτήριο (εφόσον η Αγγλία επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί). Το ματς με το οποίο θα κλείσει η 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου θα γίνει στο Ahmad bin Ali Stadium της πόλης Αλ-Ραγιάν. Για τους Αμερικανούς θα απουσιάσει ο Ντε Λα Τόρε, ενώ οι Ουαλοί δεν υπολογίζουν στο τραυματία Νόριγκτον Ντέιβις.

Πιθανές ενδεκάδες

  • ΗΠΑ: Τέρνερ, Ντεστ, Ζίμερμαν, Λονγκ, Α. Ρόμπινσον, Άνταμς, ΜακΚένι, Άαρονσον, Ρέινα, Φερέιρα, Πούλισικ.
  • Ουαλία: Χένεσι, Κ. Ρόμπερτς, Αμπαντού, Ροντόν, Β. Ντέιβις, Ν. Γουίλιαμς, Άλεν, Ράμσεϊ, Μπέιλ, Μουρ, Τζέιμς.
ΚατάρΜουντιάλ 2022ΜουντιάλΠαγκόσμιο κύπελλοΠαγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρουειδήσειςΠαγκόσμιο Κύπελλο 2022