Αθλητισμός|30.11.2022 11:49

Μυθική πρόταση σε Κριστιάνο Ρονάλντο απ' την Αλ Νασρ - 200 εκατ. ευρώ ετησίως δίνουν οι Σαουδάραβες και τον κάνουν δικό τους!

Newsroom

Στα πετροδόλαρα της Σαουδικής Αραβίας φαίνεται πως θα βρει την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη του ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Σύμφωνα με την ισπανική Marca ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Αλ Νασρ με ετήσιες απολαβές που ζαλίζουν καθώς το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα εισπράττει περί τα 200 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει βρει ακόμα κάποια πρόταση που καλύπτει ποδοσφαιρικά τις φιλοδοξίες του προκειμένου να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο σε ένα απ' τα κορυφαία πρωταθλήματα με κάποια ομάδα που πρωταγωνιστεί εντός και εκτός συνόρων. Ως εκ τούτου, είναι έτοιμος να κάνει στροφή και να πάρει το μεγάλο πακέτο λίγο πριν απ' το φινάλε της τεράστιας καριέρας του.

Η πρόταση περιλαμβάνει τόσο πάγιες αποδοχές, όσο και χορηγικές συμφωνίες με την ετήσια αμοιβή του Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάνει τα 200 εκατ. ευρώ. Πρόκειται βεβαίως για το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε ποδοσφαιριστή και δεδομένου ότι η πρόταση αφορά συμβόλαιο διάρκειας δυόμισι ετών, ο Κριστιάνο θα γίνει πλουσιότερος σ' αυτό το διάστημα κατά 500 εκατ. ευρώ!

Σαουδική ΑραβίαΚριστιάνο Ρονάλντο