Αθλητισμός|25.02.2019 17:25

Πρέλεβιτς: «Δεν είχαμε εκτιμήσει σωστά τις επαφές με τους φιλάθλους…»

Θοδωρής Φελάνης

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Γερμανία όπου είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει σε τρεις πόλεις (Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη και Στουτγκάρδη) με στόχο να συναντήσει «πυρήνες» φίλων του ΠΑΟΚ και να τους ενημερώσει για την κατάσταση στην ΚΑΕ όπως και για την σημασία συμμετοχής τους στο  «Keep Paok Alive». Ο Πρέλεβιτς πριν από λίγο μετέφερε ένα γραπτό μήνυμα το οποίο και ανέφερε τα εξής:

«Ολοκληρώνοντας ένα τριήμερο ταξίδι στη Γερμανία, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο Ντίσελντορφ, τη Φρανκφούρτη και τη Στουτγάρδη και εξέφρασαν με πολύ όμορφο τρόπο την συμπαράστασή τους στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία να μιλήσουμε για την αγαπημένη μας ομάδα, να προβληματιστούμε για το παρόν και το μέλλον και να συζητήσουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούν όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, από όλο τον κόσμο εύκολα και απλά να στηρίξουν άμεσα την ομάδα μέσα από την πλατφόρμα του #keeppaokalive

Στη διάρκεια αυτών των συναντήσεων που έγιναν στη Γερμανία, διαπίστωσα για μία ακόμη φορά το πάθος και την αγάπη που έχουν για την ομάδα οι ΠΑΟΚτσήδες του εξωτερικού. Ταυτόχρονα όμως κατάλαβα ότι προφανώς δεν είχαμε εκτιμήσει σωστά και εγώ προσωπικά, την σημασία που μπορεί να έχουν αυτές οι επαφές με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, όπου κι αν βρίσκονται, στη Θεσσαλονίκη, όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ολόκληρο.

Για αυτό και θα πρέπει να συνεχιστούν αυτά τα ταξίδια και οι συναντήσεις για να διαδώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το #keeppaokalive και να έρθουμε ακόμη πιο κοντά…».

Στο μεταξύ, από αύριο αρχίζουν ξανά οι προπονήσεις στην ομάδα, ωστόσο συγκεκριμένοι παίκτες (όπως ο Γκος κι ο Χάτσερ) έχουν διευκρινίσει πως δεν θα συμμετάσχουν σε αυτές εάν προηγουμένως δεν τους καταβληθεί μέρος των οφειλομένων τους.

Μπάνε ΠρελεβιτςμπάσκετΠΑΟΚ