Αθλητισμός|17.12.2022 21:50

Μουντιάλ 2022: Το αποφάσισε ο Λούκα Μόντριτς - Δεν αποσύρεται απ' την Εθνική Κροατίας

Newsroom

Πολλοί μίλησαν για το επερχόμενο τέλος του Λούκα Μόντριτς απ' την Εθνική Κροατίας μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά ο ίδιος ξεκαθάρισε λίγο μετά το φινάλε του μικρού τελικού ότι δεν σκοπεύει να αποσυρθεί απ' το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης λίγο μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη νίκη επί του Μαρόκου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι κάτι ιδιαίτερο, ένα μετάλλιο σε δεύτερο συνεχόμενο Μουντιάλ, με κάνει ευτυχισμένο. Με όσα έχουμε πετύχει τα τελευταία χρόνια μετατρέψαμε την Κροατία από ένα αουτσάιντερ σε μία υπερδύναμη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Η Κροατία δεν είναι μία φωτοβολίδα, αλλά κάτι μόνιμο που φαίνεται εδώ και 20 χρόνια».

Και πρόσθεσε: «Το μέλλον του ποδοσφαίρου της Κροατίας είναι λαμπρό, αυτό το τουρνουά θα βοηθήσει κι άλλα παιδιά να εξελιχθούν και ήρθαν πρώτη φορά σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Το πλάνο μου είναι να συνεχίσω, τουλάχιστον στην τελική φάση του Nations League. Εκεί θέλουμε να παίξουμε σε έναν ακόμα τελικό. Ήμουν σε όλη την διαδρομή και θα ήταν ανούσιο να μην συνεχίσω τώρα. Μετά για το Euro, θα δούμε τι θα γίνει. Ωστόσο, σίγουρα θέλω να μείνω και να παίξω στην τελική φάση του Nations League».

Εθνική ΚροατίαςΠαγκόσμιο Κύπελλο 2022Μουντιάλ 2022Παγκόσμιο κύπελλοΜουντιάλΠαγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρουΛούκα Μόντριτς