Αθλητισμός|21.12.2022 17:16

Super League: Κόλλησε στην ισοπαλία ο Άρης με μοιραίο τον Γκρέι

Newsroom

Το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Άρη στην επανέναρξη της Super League ήταν συναρπαστικό, είχε ρυθμό, γκολ φάσεις και ένταση, αλλά δεν είχε νικητή καθώς οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1 για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δύο υπέροχα γκολ των Στέφεν Χάμοντ (38’) και Λουίς Πάλμα (64’) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Οι Θεσσαλονικείς πήραν αρχικά τα ηνία του αγώνα έχοντας ορισμένες καλές ευκαιρίες. Όμως κόντρα στη ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Στο 38’ ο Χάμοντ έκανε ωραία ατομική ενέργεια και με ένα δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Κουέστα.

Με τρεις μαζεμένες αλλαγές στο ημίχρονο -μεταξύ αυτών και τον Ντάνιελ Μαντσίνι, που επανεμφανίστηκε έπειτα την κόντρα που είχε με τη διοίκηση των Κιτρίνων- ο Πάρντιου τα έπαιξε όλα για όλα. Ο Γκρέι (48’) αστόχησε με σκαστό σουτ, ενώ ο Γιώργος Νίκας έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή στην κεφαλιά του Χουάν Ιτούρμπε (51’).

Εν τέλει, η πίεση των φιλοξενούμενων καρποφόρησε -και πάλι- έπειτα από στατική φάση. Στο 64' με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Πάλμα διαμορφώθηκε το 1-1. Δύο λεπτά μετά, ο Ματέο Γκαρσία αστόχησε με το κεφάλι από εξαιρετική θέση, ενώ εκτός εστίας πέρασε και το φαλτσαριστό σουτ του Μπράντλεϊ Μαζικού (67’).

Οι Κίτρινοι πίεσαν και έχασαν... άχαστη ευκαιρία στο 87' με τον Γκρέι να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτα. 

Λεβαδειακός: Μαρκόβσκι, Μπαχανάκ, Χάμοντ (71’ Λούα Λούα), Μεχία, Βήχος, Μουτίνιο, Ντεντάκης, Βρακάς (78’ Τζημόπουλος), Δούμτσιος (90’+3’ Τσιριγώτης), Νίκας, Τσάπρας.

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά (46’ Ιτούρμπε), Πίρσμαν, Μαζικού, Μπράμπετς, Νταμπό (46’ Πάλμα), Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία, Οντουμπάτζο, Γκρέι, Ζερβίνιο (46’ Μαντσίνι).

ΑρηςΛεβαδειακόςSuperLeague