Αθλητισμός|12.01.2023 21:42

Προσβολές από πρώην στέλεχος της Μπαρτσελόνα για Μέσι: «Αρουραίος του υπονόμου» και «ορμονικός νάνος»

Newsroom

Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα χαρεί ιδιαίτερα με την είδηση που αποκάλυψε η El Periodico, στην οποία διαρρέονται συνομιλίες μεταξύ του πρώην διοικητικού συμβουλίου της Μπαρτσελόνα, με επικεφαλής τον Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου. Σε αυτές, το διοικητικό συμβούλιο επιτίθεται και προσβάλλει τα βαριά ονόματα των αποδυτηρίων, μεταξύ των οποίων ο Αργεντίνος, αλλά και οι Ζεράρ Πικέ και Σέρχιο Μπούσκετς.

Όπως γράφει η Marca πρόκειται για συνομιλίες σε ομάδες WhatsApp, στις οποίες είχε πρόσβαση το πρακτορείο και στις οποίες παρενέβη ο Ρομάν Γκόμεζ Πόντι, τότε επικεφαλής των νομικών υπηρεσιών της Μπαρτσελόνα, ο πιο επικριτικός όλων. Σε ορισμένες από αυτές τις συνομιλίες συμμετείχαν επίσης ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, πρώην πρόεδρος των «αζουγκράνα», ο Όσκαρ Γκράου, ο οποίος ήταν διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, στελέχη όπως οι Ζόρντι Μοΐξ, Οριόλ Τομάα και Νταβίντ Μπελβέρ, ο οικονομικός διευθυντής Πάντσο Σρέντερ και ο Χαβιέρ Σομπρίνο, διευθυντής στρατηγικής και καινοτομίας.

Σχετικά με τον Μέσι, αποκαλύφθηκε μια συνομιλία μέσω WhatsApp μεταξύ του Ρομάν Γκόμεζ Πόντι, τότε επικεφαλής των νομικών υπηρεσιών της Μπαρτσελόνα, με τον Μπαρτομέου: «Μπάρτο, πραγματικά, δεν μπορείς να είσαι τόσο καλός άνθρωπος με αυτόν τον αρουραίο των υπονόμων», έγραψε. «Ο σύλλογος του έχει δώσει τα πάντα και έχει αφιερωθεί στο να εγκαθιδρύσει μια δικτατορία υπογραφών, μεταγραφών, ανανεώσεων, χορηγών μόνο για αυτόν».

Ο Γκόμεζ Πόντι κατονόμασε ονόματα για το πώς, σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μέσι έβλαψε τον σύλλογο: «Δεν θα μπορέσω ποτέ να το κάνω, αλλά στα νούμερα του συμβολαίου του θα πρέπει να προσθέσουμε τον Πίντο, την ανανέωση του Λουίς Σουάρες και αυτή του Ζόρντι Άλμπα ή την προμήθεια ανανέωσης του Ανσού Φατί».

Επιπλέον, το πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου προχωράει ακόμη περισσότερο στα λόγια του για τον Μέσι: «Και πάνω απ' όλα, η συσσώρευση εκβιασμών και ασέβειας που έχει υποστεί ο σύλλογος και όσοι δουλεύουμε σ' αυτόν από αυτόν τον ορμονικό νάνο που χρωστάει στη Μπαρτσελόνα τη ζωή του... αχ! Αλλά όταν τα πράγματα πάνε στραβά (πανδημία) λαμβάνεις το περίφημο WhatsApp: «μείωσε τον μισθό των άλλων, αλλά μην αγγίζεις εμένα και τον Λουίς. Ελπίζω να φύγει μέσα στην αδιαφορία του κόσμου, που είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να του συμβεί».

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΜπαρτσελόναΛιονέλ Μέσι