Αθλητισμός|19.01.2023 00:00

Η Ίντερ σάρωσε τη Μίλαν με 3-0 και σήκωσε το Σούπερ Καπ Ιταλίας

Newsroom

Η Ίντερ σάρωσε τη συμπολίτισσα και αιώνια αντίπαλο Μίλαν στον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ. Οι Νερατζούρι επικράτησαν με άνεση 3-0 των Ροσονέρι και κατέκτησαν το έβδομο Super Cup στην ιστορία τους διατηρώντας μάλιστα τον τίτλο που είχαν σηκώσει και την περασμένη σεζόν.

Στο 10’ οι Τζέκο και Λαουτάρο συνδυάστηκαν και ο Μπαρέλα έδωσε σε κενό τέρμα στον Ντιμάρκο, ο οποίος έγραψε το 1-0. Μόλις 11 λεπτά αργότερα όλα κρίθηκαν καθώς ο Τζέκο κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας της Μίλαν, απέφυγε εκπληκτικά τον Τονάλι και με ωραίο δεξί νίκησε τον Ταταρουσάνου για το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 77’. Ο Σκρίνιαρ έδωσε για τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος έκανε περιστροφή και με ένα ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα.

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Καλάμπρια (80? Ντεστ), Κίερ (65? Καλούλου), Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι, Μπενασέρ, Μεσίας (65? Οριγκί), Ντίαθ (65? Ντε Κετελάρε), Λεάο, Ζιρού (80? Ρέμπιτς).

Ιντερ: Ονάνα, Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (84? Ντε Φράι), Νταρμιάν, Μπαρέλα (71? Γκαλιαρντίνι), Τσαλχάνογλου (84? Ασλάνι), Μχιταριάν, Ντιμάρκο (63? Γκόσενς), Λαουτάρο, Τζέκο (71? Κορέα).

ΜίλανΙντερειδήσεις τώραΣούπερ Καπ Ιταλίας