Αθλητισμός
|
21.01.2023 00:03
Επανεκκίνηση στην Bundesliga με ισοπαλία στο ντέρμπι της Λειψίας με την Μπάγερν Μονάχου
NewsroomΗ Bundesliga έκανε επανεκκίνηση μετά το Μουντιάλ και τη χειμερινή διακοπή αλλά το μεγάλο ντέρμπι της Μπάγερν Μονάχου με τη Λειψία στην Red Bull Arena έλειξε ισόπαλο 1-1.
Το γερμανικό πρωτάθλημα επέστρεψε στη δράση με τη 16η αγωνιστική -δύο μήνες μετά τη διακοπή- και οι Ταύροι έβαλαν φρένο στο εντυπωσιακό σερί των Βαυαρών που είχαν έξι συνεχόμενες νίκες. Μολονότι η Μπάγερν προηγήθηκε στο σκορ στο 37' με τον Τσούπο-Μότινγκ, στο 52' το γκολ του Χάλστενμπεργκ επανέφερε την ισορροπία για τις δύο ομάδες -στο ντεμπούτο του Γιάν Ζόμερ στο τέρμα της Μπάγερν- και πλέον η Φράιμπουργκ έχει την ευκαιρία να μειώσει στους δύο βαθμούς την απόστασή της απ' την κορυφή, εφόσον νικήσει τη Βόλφσμπουργκ το Σάββατο (21/1).
Διαβάστε ακόμη
- Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
- «Light rail» αντί σήραγγας: Στο Ρίο το τρένο το 2028 - Ο νέος σχεδιασμός προκαλεί ένταση στην Πάτρα
- Ο Τραμπ θέλει να κάνει «την Ευρώπη Μεγάλη Ξανά» και ενισχύει την Ακροδεξιά
- Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup