Αθλητισμός|03.02.2023 20:00

Κριστιάνο Ρονάλντο: Νεύρα και πρώτο γκολ στη Σαουδική Αραβία - Ισόπαλο το ντέρμπι με την ομάδα του Γιώργου Δώνη

Newsroom

Με πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 90’ η Αλ Νασρ απέφυγε την ήττα από την Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη (2-2).

Ο CR7, ο οποίος έπαιξε με περίσσιο πάθος αλλά παράλληλα είχε και αρκετά νεύρα, άνοιξε λογαριασμό στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας χαρίζοντας στην ομάδα του έναν βαθμό. Η Αλ Νασρ όμως κινδυνεύει πλέον να πέσει απ' την κορυφή της σαουδαραβικής λίγκας.

Στο 12’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Κρίστιαν Τέγιο, ενώ στη συνέχεια ο Ρονάλντο τα έδωσε όλα για να ισοφαρίσει η ομάδα του. Πρώτα βρήκε δίχτυα όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στη συνέχεια έχασε μοναδική ευκαιρία αλλά είχε και δοκάρι. Στο 42’ ο Ταλίσκα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Στο β' ημίχρονο (59’) η Αλ Φατέχ πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Μπεντεμπκά και το 2-1 παρέμεινε μέχρι να συμπληρωθεί το 90λεπτο. Στο 90’ όμως η Αλ Νασρ κέρδισε πέναλτι και ο Ρονάλντο έγραψε το τελικό 2-2 πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα.

Πάντως ο Ρονάλντο ήταν αρκετά εκνευρισμένος όπως φάνηκε στο 89' της αναμέτρησης, οπότε προσπάθησε να σηκώσει απ' το έδαφος έναν πεσμένο αντίπαλο θεωρώντας ότι έκανε «θέατρο».

Αλ ΝασρΣαουδική ΑραβίαΓιώργος Δώνηςειδήσεις τώρα