Αθλητισμός|12.02.2023 18:00

Super League: Σπουδαία νίκη του Βόλου επί του Ατρόμητου με buzzer beater του Γκάτζι!

Newsroom

Με ένα γκολ του Γκάτζι στις καθυστερήσεις ο Βόλος πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη (2-1) επί του Ατρόμητου που τον φέρνει πολύ κοντά στην είσοδο στα πλέι οφ της Super League. Η θεσσαλική ομάδα μολονότι δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 76', βρήκε το νικητήριο τέρμα με... buzzer beater και άφησε δέκα βαθμούς πίσω τους Περιστεριώτες.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες έδειξαν διάθεση για να παίξουν, να επιτεθούν και να κυνηγήσουν το γκολ, όμως το παιχνίδι δεν τους βγήκε με αποτέλεσμα να καταγραφούν ελάχιστες καλές φάσεις. Επί της ουσίας, η μοναδική μεγάλη απειλή προέκυψε από πλευρά Βόλου στο 19' με σουτ του Πιρές από πλάγια θέση που κατέληξε άουτ. Αντιθέτως, το β' ημίχρονο άρχισε πιο δυναμικά καθώς ο Βόλος ευτύχησε να σκοράρει στο 56' με ένα θαυμάσιο μακρινό σουτ του Λούνα (1-0).

Ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοσή του μετά το γκολ του Βόλου. Σ' αυτό βοήθησαν και οι μαζεμένες αλλαγές του Κόουλμαν, ο οποίος σε διάστημα δέκα λεπτών άλλαξε τέσσερις παίκτες. Ένας εξ αυτών, ο Τζοβάρας στο 76' πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Κλέιμαν σε κεφαλιά του Ντε Μποκ και με σουτ από κοντά ισοφάρισε (1-1). Μάλιστα οι Περιστεριώτες θα μπορούσαν να έχουν πετύχει ένα δεύτερο γκολ στο 89' έπειτα από συνεργασία του Ρομπάιγ με τον Κιάρτανσον.

Τελικά ο Βόλος, που δεν τα παράτησε, βρήκε το νικητήριο γκολ στο 92'. Ο Γκάτζι άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Τσιρίνος και με εξαιρετικό τελείωμα μέσα απ' την περιοχή έγραψε το τελικό 2-1 που διατηρεί τη θεσσαλική ομάδα στην πέμπτη θέση.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Γκάτζι, Λούνα (67' Τσοκάνης), Πιρές (80' Καρτάλης), Τσιρίνος, Ντέλετιτς (89' Πίρινεν), Κούτσιας.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Στρουγγής, Χατζησαΐας, Κεσχρίντα, Γκονζάλες, Φριντζόνσον (67' Οικονομίδης), Κούεν (58' Αγκιμπού Καμαρά), Ρομπάιγ, Ροτάριου (67' Τζοβάρας), Τζαβίδας (67' Κιάρτανσον).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑτρόμητοςSuperLeagueΒόλος ΝΠΣειδήσεις τώρα