Αθλητισμός|12.02.2023 18:59

Σεισμός στην Τουρκία: Αποσύρθηκε απ' το τουρκικό πρωτάθλημα και η Γκαζιαντέπ

Newsroom

Η Γκαζιαντέπ έγινε η δεύτερη ομάδα μετά τη Χατάισπορ που αποσύρεται από το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Η γειτονική χώρα μετράει ακόμα τις πληγές της και κυρίως τις χαμένες ανθρώπινες ζωές μετά τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό και το ποδόσφαιρο (προφανώς) περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Το Γκαζιαντέπ είναι μια απ' τις πόλεις που χτυπήθηκε βάναυσα απ' τον σεισμό και η διοίκηση της τοπικής ομάδας που αγωνίζεται στην τουρκική Σούπερ Λιγκ πήρε την απόφαση να αποσυρθεί μέχρι νεωτέρας. Με επίσημη δήλωση, η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Στέλιος Κίτσιου τονίσει ότι «δεν είναι εφικτό για τον σύλλογο να συνεχίσει τις αθλητικές του δραστηριότητες σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες».

Πρόκειται για τη δεύτερη ομάδα που αποχωρεί λόγω του φονικού σεισμού καθώς είχε προηγηθεί η Χατάισπορ, σύλλογος που επίσης έχει έδρα σε μια πόλη (Χατάι) όπου επλήγη βάναυσα απ' τον σεισμό. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου της τουρκικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι ομάδες που θα αποχωρήσουν δεν θα τιμωρηθούν δεδομένων των συνθηκών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκίασεισμόςειδήσεις τώρασεισμός Τουρκία