ΠΑΟΚ: Με Ζαμπά και Μίσιτς στην 18άδα ενόψει ΠΑΟ
Αντώνης ΤσακαλέαςΟ ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής που τον φέρνει στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να συμπεριλαμβάνει τους Γιόζιπ Μίσιτς και Λέο Ζαμπά στην τελική 18άδα, αν και κανείς από τους δυο δεν κατάφερε να προετοιμαστεί όπως θα ήθελε.
Ο Κροάτης ταλαιπωρείται από το χτύπημα που αποκόμισε στον αγώνα με τον Πανιώνιο από τον Καμαρά, ενώ ο Βραζιλιάνος προέρχεται από μια εβδομάδα που περιελάμβανε θεραπείες λόγω κάκωσης στον τετρακέφαλο. Στη λίστα των απόντων βρίσκονται οι Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Πέλκας.
Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Βαρέλα , Κρέσπο , Ινγκασον , Μαουρίσιο , Ολιβέιρα , Σάχοφ , Μπίσεσβαρ , Μίσιτς , Ζαμπά , Ενρίκε , Λημνιός, Ακπομ , Σβιντέρσκι .
- Πόσοι Αμερικανοί στρατιώτες βρίσκονται στην Ευρώπη και για ποιους λόγους - Τι ισχύει με την Ελλάδα
- Η πρώτη αεροπορική εταιρεία που κλείνει μετά τον πόλεμο στο Ιράν είναι αμερικανική
- «Flight mode»: 37χρονος με μηχανή έτρεχε με 240 χλμ/ώρα και ανέβαζε τα βίντεο στα social media
- Μια σπάνια ιστορία: Δίδυμες γεννήθηκαν με διαφορά λεπτών αλλά έχουν διαφορετικό πατέρα