Αθλητισμός|15.02.2023 10:11

Οργή στη Νις: Γύρισαν πορνό στο γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα - Νομικά θα κινηθεί ο γαλλικός σύλλογος

Newsroom

Δικαστικά θα κινηθεί η γαλλική ομάδα Νις αφού έγινε γνωστό ένα πορνογραφικό βίντεο γυρίστηκε στο στάδιο Allianz κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ligue 1 με τη Λιλ στις 29 Ιανουαρίου. Για την ιστορία οι γηπεδούχοι πήραν τους τρεις βαθμούς, αφού ο επιθετικός Gaetan Laborde πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο 34ο λεπτό.

Ωστόσο φαίνεται πως η νίκη θα μείνει στη μνήμη των οπαδών για όλους τους λάθος λόγους καθώς ο σύλλογος απείλησε να κινήσει νομικές διαδικασίες μετά από μια περίεργη εξέλιξη.

Σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο BFM Nice Cote d'Azur, η Νις υπέβαλε επίσημη καταγγελία αφού προέκυψε ότι μέσα στο γήπεδο καταγράφηκε πορνογραφική ταινία.

Το βίντεο φέρεται να τραβήχτηκε στις τουαλέτες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, γεγονός που ώθησε τον σύλλογο να διερευνήσει το υλικό, το οποίο έκτοτε έχει εμφανιστεί στο διαδίκτυο.

Η Νις ανακάλυψε το βίντεο τη Δευτέρα και ξεκίνησε την επίσημη διαδικασία καταγγελίας το πρωί της Τρίτης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η εμπλεκόμενη πορνοστάρ δέχτηκε την πρόκληση να γυρίσει μια σκηνή μέσα στην Allianz Riviera.

Εκτός από τον σύλλογο, η Nice Eco Stadium, η οποία εκμεταλλεύεται το γήπεδο, φέρεται επίσης να καταθέτει καταγγελία για σύνδεση του γηπέδου με πορνογραφική δραστηριότητα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝιςΓαλλίαLigue 1ειδήσεις τώραΛιλ