Αθλητισμός|20.02.2023 11:20

Θύμισε Μαραντόνα ο Κωνσταντέλιας με τη μαγική ασίστ! Παγκόσμιο viral η ασύλληπτη ενέργεια του «χρυσού» παιδιού του ΠΑΟΚ

Newsroom

Η ασύλληπτη ασίστ του πεσμένου στο έδαφος Γιάννη Κωνσταντέλια έχει γίνει παγκόσμιο viral. Η φάση με την τριπλή μαγική επαφή που κάνει ο 20χρονος άσος του ΠΑΟΚ, ενώ βρίσκεται στο χορτάρι και η ασίστ που δίνει στον Νάρεϊ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αποτελεί το απόλυτο ποδοσφαιρικό highlight του Σαββατοκύριακου σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πολλοί αναρωτήθηκαν αν υπάρχει άλλος παίκτης που έχει κάνει κάτι ανάλογο καθώς πρόκειται για μια σπάνια φάση. Κι εν τέλει βρέθηκε ίσως ο μοναδικός που έχει πράξει κάτι αντίστοιχο. Πρόκειται για τον αξεπέραστο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος σε μια αντίστοιχη φάση με τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής, όντας πεσμένος στο έδαφος συνέχισε δίνοντας μια εναέρια πάσα.

Θαυμάστε το μαγικό του Μαραντόνα

Και μόνο ότι δίπλα στο όνομα του Μαραντόνα τοποθετείται αυτό του Κωνσταντέλια, καταλαβαίνει κανείς σε τι ποδοσφαιρικό επίπεδο κινείται και τι προοπτικές έχει ο θαυματουργός μικρός του Δικεφάλου...

Δείτε και την ασύλληπτη ενέργεια του Κωνσταντέλια 

Η ενέργεια του Κωνσταντέλια έγινε παγκόσμιο viral. Έπαιξε σ' ολόκληρο τον κόσμο και το όνομά του έγινε γνωστό στον ποδοσφαιρικό πλανήτη καθώς έγινε trend στο twitter.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιάννης ΚωνσταντέλιαςΠΑΟΚviralΝτιέγκο Μαραντόναειδήσεις τώρα