Αθλητισμός|24.02.2023 22:00

Super League: Χαμένη η Λαμία στον Βόλο που πληγώθηκε στο φινάλε απ' τον Κούτσια

Newsroom

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι του Βόλου με τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό για την 24η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα της Φθιώτιδας κρατούσε το πολύτιμο τρίποντο που θα την απομάκρυνε απ' την τελευταία θέση μέχρι τα τελευταία λεπτά χάρη στο γκολ του Τσιλούλη, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν (1-1) με τον Κούτσια

Η Λαμία έπιασε πάντως στη βαθμολογία τον Λεβαδειακό έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο, αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία να πιάσει και τον τρίτο απ' το τέλος Ιωνικό που βρίσκεται στο +2. Απ' την άλλη πλευρά, ο Βόλος πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για να κλειδώσει την παρουσία του στα πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία του. Βρίσκεται στο +8 απ' τον Ατρόμητο που έχει δύο ματς λιγότερα καθώς εκκρεμεί και η τύχη του αγώνα με την ΑΕΚ.

Στο 38' η Λαμία άνοιξε το σκορ έπειτα από κλέψιμο και ατομική ενέργεια του Τσιλούλη, ο οποίος τελείωσε τη φάση με ένα εξαιρετικό πλασέ εκτός περιοχής. O σκόρερ όμως στάθηκε άτυχος λίγη ώρα αργότερα καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο και αποχώρησε.

Ο Βόλος τελικά έφτασε στην ισοφάριση στο 85' μετά από κεφαλιά του Εσκοβάλ και λάθος του Αμπάντα. Ο Κούτσιας βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1. Ο Βόλος τελείωσε το ματς με δέκα λόγω αποβολής του Άλχο στις καθυστερήσεις.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα (46' Ταχάτος), Τσοκάνης (72' Μεθκίδα), Γκάγκι, Ντέλετιτς (77' Καρτάλης), Πιρές (46' Οζέγκοβιτς), Τσιρίνος (89' Κάτσε), Κούτσιας

Λαμία: Γκαραβέλης, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σιμόν, Τζανδάρης, Ασκόφσκι (72' Σαραμαντάς), Μαρτίνεθ (82' Κυρ. Παπαδόπουλος), Νούνιες (66' Μανούσος), Τσιλούλης (66' Σλίβκα), Βέργος (72' Μεντίνα)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λαμία ΠΑΕΒόλος ΝΠΣSuperLeagueειδήσεις τώρα