Αθλητισμός|02.03.2023 11:12

Τζα Μοράντ: Κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε ανήλικο και τον απείλησε σε όπλο - Μπελάδες για τον αστέρα του NBA

Newsroom

Ο σταρ των Μέμφις Γκρίζλις, Τζα Μοράντ, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη καθώς κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε ένα 17χρονο αγόρι και το απείλησε με όπλο.

Σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας που έχει στη διάθεσή της η Washington Post, το περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο. Τότε ο γνωστός μπασκετμπολίστας φέρεται να γρονθοκόπησε τον έφηβο 12-13 φορές κατά τη διάρκεια ενός pickup game κοντά στο σπίτι του.

Ο έφηβος είπε στις Αρχές ότι αφού τον χτύπησε ο Μοράντ, πήγε στο σπίτι του και στη συνέχεια επέστρεψε κρατώντας ένα όπλο που ήταν «ορατό στη ζώνη του παντελονιού του».

Όταν η αστυνομία ρώτησε τον σταρ του NBA για την επίθεση, εκείνος ανέφερε ότι ήταν σε αυτοάμυνα, καθώς πίστευε ότι το αγόρι είχε επιθετική συμπεριφορά αφού του πέταξε μια μπάλα στο κεφάλι. Ο παίκτης είπε επίσης στις Αρχές ότι ο έφηβος του φώναξε ότι «θα επιστρέψει και θα λαμπαδιάσει το σπίτι του».

Σε δήλωσή του στο TMZ, ο ατζέντης του, Τζιμ Τάνερ, περιέγραψε τις κατηγορίες ως εξής: «Πρόκειται για ανυπόστατες φήμες και κουτσομπολιά που κυκλοφορούν από ανθρώπους που έχουν κίνητρο να καταστρέψουν τον Τζα και να αμαυρώσουν τη φήμη του για το δικό τους οικονομικό όφελος». Ανέφερε επίσης ότι οι ενέργειες του πελάτη του ήταν «καθαρά αυτοάμυνα» και ότι η αστυνομία δεν του απήγγειλε κατηγορίες για κάποιο έγκλημα μετά από πλήρης έρευνα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

αστυνομίαNBAΔικαιοσύνηειδήσεις τώρα