Αθλητισμός|09.03.2023 20:15

Σον Κεμπ: Η στιγμή που ο πρώην σταρ του NBA ανοίγει πυρ και πετά το όπλο σε θάμνους - Βίντεο ντοκουμέντο

Newsroom

Βίντεο ντοκουμέντο το οποίο δείχνει τον πρώην σούπερ σταρ του NBA και των Σιάτλ Σούπερσονικς Σον Κεμπ, να ανοίγει πυρ και να πετά το όπλο του στους θάμνους λίγο πριν συλληφθεί από αστυνομικούς, είδε το φως της δημοσιότητας.

Η Αστυνομία δήλωσε ότι διαμάχη μεταξύ επιβατών δύο αυτοκινήτων κοντά σε εμπορικό κέντρο της Τακόμα οδήγησε σε πυροβολισμούς νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ενώ το ένα από τα αυτοκίνητα εγκατέλειψε τον τόπο του εγκλήματος, σύμφωνα με ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος. Ένα όπλο βρέθηκε και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Τα διαδικτυακά αρχεία της κομητείας Pierce δείχνουν ότι ο 53χρονος σήμερα Κεμπ συνελήφθη κατηγορούμενος για πυροβολισμό ενώ οδηγούσε.

Ο τοπικός σταθμός Fox KCPQ-TV, επικαλούμενος πηγές από το περιβάλλον του πρώην αστέρα του ΝΒΑ, ανέφερε ότι υπήρξε κλοπή του κινητού του τηλεφώνου μέσα από το αυτοκίνητό του και εκείνος μέσω tracking εντόπισε το iPhone στην Τακόμα την Τετάρτη. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο πρώην μπασκετμπολίστας δέχτηκε πυρά όταν πλησίασε ένα όχημα και στη συνέχεια ανταπέδωσε τα πυρά σε αυτοάμυνα.

Ο Κεμπ έχει υπάρξει έξι φορές All-Star του ΝΒΑ και έπαιξε 14 σεζόν στη λίγκα, εκ των οποίων οκτώ με τους Seattle SuperSonics, οι οποίοι τον επέλεξαν ως 17ο παίκτη στο ντραφτ του 1989.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

όπλοπυροβολισμοίβίντεο ντοκουμέντοειδήσεις τώραNBA