Αθλητισμός|03.11.2018 21:48

ΠΑΟΚ: Οι επόμενες αποφάσεις μας για τη διαιτησία θα είναι πολύ αυστηρές

Newsroom

Θέση για την διαιτησία στο Περιστέρι από τον Αθανάσιο Τζήλο, πήρε και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Χαρακτηριστικά σημειώνεται από τον ΠΑΟΚ:«Πριν τον αγώνα θέλαμε να πιστέψουμε πως ο κ. Περέιρα δεν μπόρεσε όντως να βρει ξένο διαιτητή και πως ένας Έλληνας διεθνής θα μπορούσε να φέρει σε πέρας τον αγώνα...»

Μάλιστα, από τον ΠΑΟΚ τονίζουν πως... περνούν στην αντεπίθεση: «Τώρα όμως θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες συσκέψεις και οι επόμενες αποφάσεις μας θα είναι πολύ αυστηρές πάνω στο θέμα των διαιτητών...». Και αυτό γιατί, όπως αναφέρουν στον Δικέφαλο, τα λάθη με Έλληνες διαιτητές είναι πολλά και επαναλαμβανόμενα και πάντα εις βάρος της ομάδας τους: «Συζητήθηκαν και αναλύθηκαν πολύ όλα τα λάθη των Ελλήνων διαιτητών στα ματς του ΠΑΟΚ. Σε κάθε παιχνίδι με Έλληνα είχαμε μεγάλα λάθη εναντίον μας. Σε όλα όμως...».

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου,  Ράζβαν Λουτσέσκου, σημείωσε ότι στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά του αγώνα υπήρξαν δύο κρίσιμα λάθη από τον διαιτητή, εις βάρος του ΠΑΟΚ, όμως στάθηκε και στο ότι οι παίκτες του Δικεφάλου δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

«Χάσαμε πολύ σημαντικές ευκαιρίες στο ματς. Χάσαμε ευκαιρίες και στο 0-1 και στο 1-1 και αυτό μας στοίχισε. Χωρίς να κάνω μεγάλη ανάλυση, δεν μας έδωσαν ένα πέναλτι. Τα λάθη και οι ευκαιρίες έφεραν αυτό το αποτέλεσμα στον αγώνα», σημείωσε αρχικά. Για το ότι σε αυτό το ντέρμπι κορυφής δεν ορίστηκε ξένος διαιτητής: «Έχω τιμωρηθεί για πράγματα τα οποία έχω πει. Στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά είχαμε δυο κρίσιμα λάθη. Στο πέναλτι πάνω στον Ελ Καντουρί και νωρίτερα στο λανθασμένο οφσάιντ με πρωταγωνιστή και πάλι τον Ομάρ. Είναι σημαντικά και τα δυο αλλά οφείλουμε και εμείς να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ. Όλα αυτά είναι μέσα στη ζωή». 

Ο Γιώργος Σαββίδης σχολίασε χαρακτηριστικά μέσω social media πως ο διαιτητής Τζήλος ήταν ο MVP του παιχνιδιού, ενώ σε δεύτερη ανάρτησή του ανέφερε: «Είτε το θέλετε είτε όχι θα πάρουμε το πρωτάθλημα έτσι απλά γιατί το αξίζουμε! Βάλτε πολύ πολύ καλά στο μυαλό σας... Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ διεθνείς διαιτητές. Γιατί πολύ απλά ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν σωστά την δουλειά τους, δεν πληρώνουμε γι΄αυτό το τσίρκο».

ΠΑΟΚ