Αθλητισμός|12.03.2023 21:35

Super League: Όλα ανοιχτά στη μάχη της ουράς με τις νίκες Ιωνικού, Λεβαδειακού και την ισοπαλία της Λαμίας

Newsroom

Μεγάλη μάχη θα γίνει στα πλέι άουτ της Super League μεταξύ Ιωνικού, Λαμίας και Λεβαδειακού που βρίσκονται στις τρεις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Μάλιστα και οι τρεις χαμογέλασαν στο φινάλε καθώς κατόρθωσαν να κερδίσουν κάτι κατά τη διάρκεια της τελευταίας αγωνιστικής γεγονός που τις φέρνει σε απόσταση αναπνοής. Ο Ιωνικός επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Νίκαια, ο Λεβαδειακός νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ στη Λιβαδειά, ενώ και η Λαμία απέσπασε ισοπαλία (1-1) στην έδρα του Παναιτωλικού. (Βαθμολογία: Ιωνικός 18, Λαμία 17, Λεβαδειακός 17).

Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης 1-0

Ένα γκολ στο έβδομο λεπτό έκρινε τη μοίρα του αγώνα Ιωνικός-Αστέρας Τρίπολης, που έληξε με νίκη (1-0) των Νικαιωτών. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7ο λεπτό, όταν σε εκτέλεση φάουλ ο Μάντζης πήρε την κεφαλιά γράφοντας το 1-0. Η κατάσταση έγινε ακόμα πιο δύσκολη για τον Αστέρα που έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αλάγκμπε στο 44'. Ο Ιωνικός που διαχειρίστηκε καλά το προβάδισμα είχε ευκαιρίες για να καθαρίσει νωρίτερα το ματς.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Τσιγκρίνσκι Σόουζα, Βαλεριάνος, Κάνιας, Ρομαό, Λοβέρα (75΄ Ελευθεριάδης), Φαντιγκά, Σεμπά (90΄+3 ΜάνοςΟ, Μάντζης.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμονα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνάφο (88΄ Προύντζος), Αλάγκμπε, Ριέρα (66΄ Ζουγλής), Σίτο (87΄ Μπερτόλιο), Τιλίκα (46΄ Σανταφέ), Μπαράλες (66΄ Κωστέας).

Λεβαδειακός - ΟΦΗ 2-0

Με μια πολύ σημαντική νίκη ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο ο Λεβαδειακός που επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στη Λιβαδειά κι έφτασε στους 17 βαθμούς, όσους έχει κι η Λαμία. Οι Βοιωτοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και βρήκαν το δρόμο προς το γκολ στο 21ο λεπτό, όταν ο Τσάπρας σέντραρε ωραία από αριστερά, η μπάλα πέρασε από τον Σαχπεκίδη και ο Διαμαντής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Προτού καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Λεβαδειακός σκόραρε για δεύτερη φορά με τον Νίκα στο 27' ύστερα από την ενέργεια και τη σέντρα του Γιαννιώτα. Μέχρι το φινάλε του ματς δεν άλλαξε κάτι και ο Λεβαδειακός πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο.

Λεβαδειακός: Γκροφ, Λιάγκας, Βινίσιους, Παζ, Τσάπρας, Παναγιώτου, Χάμοντ, Μεχία (66΄ Μπελμόντ), Νίκας (80΄ Δούμτσιος), Γιαννώτας (72΄ Γερεμέγεφ), Σαχπεκίδης (80΄ Σκβάρκα).

ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Διαμαντής, Πασαλίδης, Θοράρινσον, Μπιφουμά (57΄ Τσιλιανίδης), Ντιουσέ, Μπάκιτς, Τοράλ (19΄ Περέα), Ντίκο (80΄ Τζου), Μοσκέρα (57΄ Γκρόνινγκ).

Παναιτωλικός - Λαμία 1-1

Με ισοπαλία ολοκλήρωσαν Παναιτωλικός και Λαμία τις υποχρεώσεις τους στην κανονική περίοδο καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση έληξε 1-1. Το παιχνίδι είχε φάσεις με αποκορύφωμα στο α' ημίχρονο το δοκάρι του Σιμόν στο 42'. Στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ (51') με κοντινή κεφαλιά του Καρέλη. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 71' με τον Ντε Βινσέντι να σκοράρει με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ για το τελικό 1-1.

Παναιτωλικός: Γκρατερόλ, Αποστολάκης, Λάρσον, Μάλης, Χουχούμης, Μλάντεν, Ντίας (81΄ Μπουζούκης), Σενγκέλια (86΄ Ζοάο Πέδρο), Ντουάρτε (80΄ Μόρσεϊ), Χουάνπι (61΄ Κολοβός), Καρέλης

Λαμία: Γκαραβέλης, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Στάνκο (66΄ Μπεχαράνο), Ασκόφσκι (86΄ Καραμάνος), Τσιλούλης (86΄ Μεντίνα), Μαρτίνεθ (66΄ Ντε Βινσέντι), Βέργος, Νούνιες (86΄ Μανούσος), Σιμόν

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

SuperLeagueΙωνικός ΝικαίαςΠαναιτωλικόςΛαμία ΠΑΕΟΦΗΛεβαδειακόςΑστέρας Τρίποληςειδήσεις τώρα