Αθλητισμός|14.03.2023 23:20

Αλύγιστη η Μαρία Σάκκαρη: Επικράτησε της Πλίσκοβα έπειτα από μάχη δυόμισι ωρών στο Indian Wells

Newsroom

Για τρίτο σερί παιχνίδι στο Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη έδωσε μια μεγάλη μάχη και βγήκε νικήτρια. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς διάρκειας 2 ωρών και 34 λεπτών επικράτησε Καρολίνα Πλίσκοβα με 6-4, 5-7, 6-3 και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης για δεύτερη σερί χρονιά. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (15/3) τη νικήτρια του αγώνα Πέτρα Κβίτοβα - Τζέσικα Πεγκούλα.

Η 27χρονη Ελληνίδα ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς και πήρε προβάδισμα 3-0, με δύο μπρέικ. Η 31χρονη Τσέχα πήρε το ένα πίσω και μπόρεσε να κρατήσει το σερβίς της στη συνέχεια, όμως η Μαρία εκμεταλλεύτηκε το πρώτο σετ πόιντ της στο 5-4 και έβαλε βάσεις για τη νίκη της.

Στο δεύτερο σετ η Πλίσκοβα απάντησε επικρατώντας στις λεπτομέρειες κάνοντας μπρέικ στο 12ο γκέιμ για το 7-5. Στο τρίτο και τελευταίο σετ έγινε μια τρομερή μάχη με τη Σάκκαρη αρχικά να έχει δέκα μπρέικ πόιντ στο πρώτο γκέιμ το οποίο κατέληξε στην Πλίσκοβα, η οποία έκανε και μπρέικ στην Ελληνίδα που βρέθηκε νωρίς νωρίς στο 0-2. Ακολούθησε όμως μια τρομερή αντεπίθεση και τέσσερα σερί μπρέικ της Σάκκαρη στην αντίπαλό της για να φτάσει στο 6-3.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΤένιςATP Indian WellsΜαρία Σάκκαρη