Αθλητισμός|18.03.2023 18:59

Super League: Έλαμψε ο Αστέρας στην Τρίπολη με γκολ του Άλβαρες στο 90'

Newsroom

Με γκολ του Άλβαρες στο 90' ο Αστέρας Τρίπολης άρχισε νικηφόρα τα πλέι άουτ της Super League. Η αρκαδική ομάδα επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού και βελτίωσε τη βαθμολογική θέση της.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 31'. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Καστάνιο και ο Χουχούμης διεκδίκησαν την μπάλα, ενώ ο Ανέστης έκανε έξοδο και γκρέμισε τον παίκτη του Αστέρα. Αρχικά ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ αλλά στη συνέχεια κλήθηκε απ' τον VAR για να δει τη φάση καταλογίζοντας πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαράλες, ο οποίος έφτασε τα 55 γκολ στη Super League.

O Παναιτωλικός έφτασε στην ισοφάριση στο 50' καθώς ο Χουχούμης έκλεψε την μπάλα και πάσαρε για τον Ντουάρτε. Αυτός με τη σειρά του έδωσε στον Πέντρο που έστρωσε για τον Κολοβό που με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-1.

Όλα έδειχναν πως το ματς όδευε προς ισοπαλία αλλά ο Άλβαρες με ένα σουτ στην κίνηση στο 90' διαμόρφωσε το τελικό 2-1. 

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνιο, Καρμόνα, Άλβαρεζ, Σανταφέ (84' Προύντζος), Μουνάφο, Ριέρα (45' Τιλίκα), Σίτο (68' Ζουγκλής), Μπερτόλιο (84' Γκαρντάβσκι), Μπαράλες.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μαλής, Λάρσον, Μλάντεν, Κολοβός (88' Μόρσεϊ), Χουάνπι (64' Ντίας), Ντουάρτε, Σενγκέλια (64' Νοσίρου), Πέντρο (74' Καρέλης).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αστέρας Τρίποληςειδήσεις τώραΠαναιτωλικόςSuperLeague