Αθλητισμός|18.03.2023 21:31

Super League: Εκκίνηση στα πλέι άουτ με νίκη για τον Ατρόμητο που πλήγωσε τον Ιωνικό

Newsroom

Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-0 του Ιωνικού στο Περιστέρι για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Έρλινγκμαρκ πέτυχαν τα γκολ στη νίκη που οδήγησαν το σύνολο του Κρις Κόουλμαν στην κορυφή της μίνι βαθμολογίας και την ομάδα της Νίκαιας στην τελευταία θέση, όπου ισοβαθμεί με τον Λεβαδειακό...

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 19' με τον Αγκιμπού Καμαρά που πλάσαρε από κοντά για το 1-0 μετά από πάσα του Τζαβίδα. Το παιχνίδι άνοιξε με τις δυο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Μάλιστα ο Ιωνικός είχε και δοκάρι με τον Σεμπά. Τελικά στο 90' ο Ατρόμητος έφτασε στην επίτευξη ενός δεύτερου γκολ με κεφαλιά του Έρλινγκμαρκ.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κέσχριντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες (67' Φριντγιόνσον), Καμαρά (80' Κούεν), Έρλινγκμαρκ, Κλωναρίδης (46' Ροτάριου), Τζαβίδας (58' Κιάρτανσον), Ρομπάιγ (80' Τζοβάρας).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σόουζα, Βαλεριάνος, Μύγας, Ρομάο, Λοβέρα (55' Μασάς), Σάκιτς, Φαντιγκά (73' Μάνος), Κάνιας, Σεμπά (81' Καμπράλ), Μαντζής.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑτρόμητοςSuperLeagueειδήσεις τώραΙωνικός Νικαίας