Αθλητισμός|19.03.2023 19:40

Άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού απ' τον Βόλο στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League

Newsroom

Ιδανικά άρχισε την πορεία του στα πλέι οφ της Super League o Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν ένα άνετο πέρασμα απ' την έδρα του Βόλου, όπου επικράτησαν 3-0 περιμένοντας τα δύο ντέρμπι της πρεμιέρας. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος σκόραρε μια φορά κι είχε συμμετοχή στα άλλα δύο γκολ των Πειραιωτών, η ομάδα του Μίτσελ δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα.

Στο 7', έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, η άμυνα του Βόλου δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Κασάμι με σουτ άνοιξε το σκορ στο πρώτο του ματς ως βασικός. Το έργο των Πειραιωτών έγινε ακόμα πιο εύκολο στο 36' όταν και πάλι από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, ο Χάμες πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μπακαμπού με δεύτερη κεφαλιά έγραψε το 0-2. Το τελικό 0-3 ήταν έργο Φορτούνη, ο οποίος πέτυχε ένα θαυμάσια γκολ με μια πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ από πολύ πλάγια θέση.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Τσοκάνης, Λούνα, Ντέλετιτς, Πιρές, Κάτσε (75' Ταχάτος), Οζέγκοβιτς

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Μπα, Παπασταθόπουλος (84' Ντόι), Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Κασάμι, Σαμασέκου, Χάμες Ροντρίγκες (65' Μασούρας), Φορτούνης (82' Βαλμπουενά), Κανός (65' Γκάρι Ροντρίγκες), Μπακαμπού (82' Ελ Αραμπί).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟλυμπιακόςΒόλος ΝΠΣειδήσεις τώραSuperLeague