Αθλητισμός|01.04.2023 15:00

Πρωτάθλημα Αργεντινής: Νίκες για Ρίβερ, Ροζάριο και Εστουδιάντες - Highlights

Newsroom

Η τέταρτη σερί νίκη της Ρίβερ Πλέιτ την έφερε στο +4 απ' τους διώκτες της στο πρωτάθλημα Αργεντινής - Liga Profesional. Η Ρίβερ μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε με 1-0 την Ουνιόν Σάντα Φε χάρη στο γκολ του Νάτσο Φερνάντες απ' το 10', ενώ το έργο της έγινε πιο εύκολο μετά το 66' οπότε αποβλήθηκε ο Ματσούκα για τους φιλοξενούμενους σε ένα παιχνίδι που μεταδόθηκε live απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και το ethnos.gr.

Την ανοδική πορεία της συνέχισε και η Ροζάριο Σεντράλ που επικράτησε 3-1 της Χιμνάσια Λα Πλάτα και ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τη Σαν Λορέντσο και τη Ρασίνγκ Κλουμπ απέχοντας τέσσερις πόντους απ' τη Ρίβερ. Η Ροζάριο άνοιξε το σκορ στο 22' με τον Βελίς αλλά στο 40' ο Μπάρος Σκελότο ισοφάρισε (1-1). Στο δεύτερο ημίχρονο η Σεντράλ κυριάρχησε στο γήπεδο, πέτυχε δύο γκολ με τον Μαρτίνες στο 60' και τον Βελίς στο 82' με το δεύτερο προσωπικό του γκολ κι έφτασε στη νίκη με 3-1.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς η Εστουδιάντες ήταν κυριαρχική απέναντι στη Νιούελς Ολντ Μπόις διαλύοντας την με 3-0. Το σκορ άνοιξε στο 25' ο Ασκασίμπαρ, ενώ στο 34' ο Μποσέλι αστόχησε σε πέναλτι αλλά αμέσως μετά πέτυχε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 46' με τον Γοδόι.

Ρίβερ ΠλέιτΑργεντινήπρωτάθλημα Αργεντινήςειδήσεις τώρα