Αθλητισμός|03.04.2023 18:54

«Βόμβα» στον Ολυμπιακό - Παραιτήθηκε ο Μίτσελ

Newsroom

Ο Μίτσελ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό λίγες μόλις ώρες μετά το 2-2 με τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Ισπανός τεχνικός υπέβαλλε την παραίτησή του στη διοίκηση των Ερυθρολεύκων. Είχε προηγηθεί το μήνυμα που είχαν στείλει οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού ζητώντας του να φύγει από την ομάδα.

Εν τέλει η δεύτερη θητεία του 60χρονου Ισπανού κόουτς που άρχισε στις 21 Σεπτεμβρίου το 2022, ολοκληρώθηκε άδοξα μετά την απρόσμενη ισοπαλία με τον Άρη που επέστρεψε από το 2-0 και ισοφάρισε με δύο γκολ στο β' ημίχρονο. Το αποτέλεσμα αυτό προκάλεσε αντιδράσεις, αποδοκιμασίες κι έντονο προβληματισμό στους Πειραιώτες που μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα παίξουν τα ρέστα τους για να παραμείνουν στη διεκδίκηση του τίτλου απέναντι σε ΠΑΟΚ την Τετάρτη (5/4) και Παναθηναϊκό την Κυριακή (9/4).

Στο διάστημα της δεύτερης θητείας του στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ κάθησε στον πάγκο σε 32 παιχνίδια, με 18 νίκες, 10 ισοπαλίες και 4 ήττες. Συνολικά ο Μίτσελ έχει κοουτσάρει τον Ολυμπιακό σε 122 παιχνίδια.

Μετά τον Άρη και ο Κορμπεράν

Ο Μίτσελ αποχωρεί μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα με τον Άρη, μια γκέλα που αποδείχθηκε ασυγχώρητη από τον κόσμο και τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί και με τον Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος είχε δει την πόρτα της εξόδου αμέσως μετά την ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη με 2-1 στις 18 Σεπτεμβρίου του 2022.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ολυμπιακόςειδήσεις τώραΜίτσελπαραίτηση