Αθλητισμός|20.04.2023 19:28
Αποκάλυψη Μπαντή: «Πρώην παίκτης του Άρη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας - Η πολιτεία του οφείλει χρήματα»
NewsroomΣε μία σοκαριστική αποκάλυψη προέβη μέσω social media o πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής.
Σε ανάρτησή του ο Μπαντής ανέφερε ότι πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, στον οποίο η Πολιτεία οφείλει χρήματα, προχώρησε σε απόπειρα αυτοκτονίας.
Μάλιστα ο Μπαντής τονίζει ότι παρά το γεγονός ότι υπάρχει ψηφισμένος και σε ισχύ νόμος του κράτους, αυτός δεν εφαρμόζεται, και καλεί να εφαρμοστεί πριν είναι πια αργά.
Η ανάρτηση του Γιώργου Μπαντή:
«Πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, στον οποίο η Πολιτεία οφείλει χρήματα, παρότι υπάρχει ψηφισμένος και σε ισχύ νόμος του κράτους (Ν.3606/2007 αρ.86 παρ.13), έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.
Επιτέλους, εφαρμόστε τον νόμο πριν είναι αργά...».
- Συγκλονιστικό βίντεο: Πώς εξερράγη ο πύραυλος Starship της Space X λίγο μετά την εκτόξευσή του
- Έλληνας ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο Χαρτούμ: «Πεσμένοι όλοι στα πατώματα, περνούν σφαίρες πάνω από τα κεφάλια τους»
- Χάος στη Γαλλία: Διαδηλωτές εισέβαλαν σε κτίριο του Χρηματιστηρίου στο Παρίσι
- Κύκλωμα «μαφιόζων»: Αστυνομικοί στο μικροσκόπιο του εκβιαστών – Τι ισχύει για τις «μαϊμού» επενδύσεις
- Αδέλφια οι ηθοποιοί Γούντι Χάρελσον και Μάθιου ΜακΚόναχι; - Η απίστευτη ιστορία και το τεστ DNA
- Αλλάζει σελίδα ο ΕΦΚΑ: Ηλεκτρονική πρόσβαση σε ένσημα και συντάξεις - Τέλος η αναμονή στα γκισέ
Διαβάστε ακόμη
- Τραμπ: Ο πόλεμος θα μπορούσε να τελειώσει αν το Ιράν τηρήσει τα συμφωνηθέντα
- Βίντεο-σοκ από τη δολοφονία του 21χρονου στην Αμμουδάρα: Τον πυροβόλησε 6 φορές και μετά τον κλωτσούσε
- Τέλος από τη Θεσσαλονίκη η Ryanair - Η ενημέρωση στους εργαζόμενους
- «Ο δόκτωρ, του δόκτωρ - South Eastern κι εσείς»: Μαθήματα... κλίσης έκανε η Κωνσταντοπούλου στον Μηταράκη