Αθλητισμός|27.04.2023 20:40

Απίστευτη δήλωση του προέδρου της Αλ Νασρ για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Εξαπατήθηκα...»

Newsroom

Ο αποκλεισμός της Αλ Νασρ στα ημιτελικά του King’s Cup και η διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος στη Σαουδική Αραβία φαίνεται ότι έχει πληγώσει το γόητρο του προέδρου της ομάδας, ο οποίος μάλλον άλλα περίμενε κι αλλιώς ήρθαν τα αποτελέσματα μετά την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Αλ Νασρ πρόσφερε στον Κριστιάνο «γη και ύδωρ» τον περασμένο Δεκέμβριο καθώς οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τα 200 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, τέσσερις μήνες μετά, οι χαρές, τα χαμόγελα και οι υψηλές προσδοκίες έχουν εξαφανιστεί. Αντιθέτως, υπάρχουν νεύρα, γκρίνια, εσωστρέφεια και κυρίως αρνητικό κλίμα για τον Πορτογάλο σταρ.

Ενδεικτική είναι η δήλωση του προέδρου της Αλ Νασρ, Μουσάλι Αλ-Μουαμάρ, ο οποίος μιλώντας στο «ArabiaNews50», σε ρεπορτάζ που αναπαρήγαγε η ισπανική «Marca», τόνισε πως αισθάνεται εξαπατημένος με τη μεταγραφή του Ρονάλντο!

Η δήλωσή του έχει γίνει ήδη παγκόσμιο viral μέσα σε λίγες ώρες καθώς κατόρθωσε να μπλέξει στον ίδιο συλλογισμό τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τα κεμπάπ και το γεγονός ότι νιώθει πως εξαπατήθηκε! Είπε χαρακτηριστικά: «Με έχουν εξαπατήσει μόνο δύο φορές στη ζωή μου. Η πρώτη φορά ήταν όταν ζήτησα τρία κεμπάπ και μου έφεραν μόνο δύο. Η δεύτερη ήταν όταν υπέγραψα τον Κριστιάνο Ρονάλντο...».

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ο Αλ Μουαμάρ φέρεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από την εν γένει συμπεριφορά του CR7, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ήρθε σε ρήξη με τον προπονητή Ρούντι Γκαρσία που αποχώρησε απ' την ομάδα, ενώ έπιασε και τα γεννητικά όργανα αντιδρώντας στο πικάρισμα αντίπαλων οπαδών. Μάλιστα αυτή η ασεβής ενέργεια του Κριστιάνο προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στη Σαουδική Αραβία.

Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις με τον CR7 μέσα στις επόμενες εβδομάδες εφόσον χαθεί και μαθηματικά το πρωτάθλημα...

Σαουδική ΑραβίαΚριστιάνο Ρονάλντοειδήσεις τώραΑλ Νασρ