Αθλητισμός|02.05.2023 21:30

Τελικός Κυπέλλου: Στον «αέρα» και το AEL FC Arena! Σκέψεις για Λαμία ή Αγρίνιο στην ΕΠΟ

Newsroom

Απομένουν περίπου τρεις εβδομάδες για την τέλεση του τελικού Κυπέλλου και ακόμα παραμένει άγνωστο το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της ΑΕΚ - ΠΑΟΚ. Μολονότι η AEL FC Arena στη Λάρισα έμοιαζε ως η οριστική επιλογή της ΕΠΟ μετά τις σκέψεις ή συζητήσεις για Αυστραλία, Αγγλία, Κύπρο, ΟΑΚΑ και Βόλο, φαίνεται ότι κι αυτή η λύση βρίσκεται στον «αέρα».

Όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαϊδής στον ΣΠΟΡ FM 94,6, έπειτα από σχετικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, προέκυψαν προβλήματα στο AEL FC ARENA τα οποία ενδέχεται να μην επιτρέψουν τη διεξαγωγή του τελικού εφόσον δεν επιλυθούν. Συγκεκριμένα, κατά την αυτοψία της πυροσβεστικής διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν τόσο προβλήματα στην πρόσβαση, όσο και στην πυρανίχνευση και πυρασφάλεια, ενώ υπάρχουν και αναφορές ότι το γήπεδο δεν έχει άδεια λειτουργίας, κάτι όμως που διαψεύδει η εταιρεία που διαχειρίζεται το AEL FC Arena.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κυριακού Θωμαΐδη, στην ΕΠΟ περιμένουν να διαπιστώσουν εάν μπορούν να ξεπεραστούν αυτά τα προβλήματα προκειμένου να μην υπάρξει νέα αλλαγή. Κάτι τέτοιο όμως επί του παρόντος μοιάζει δύσκολο. Ως εκ τούτου, η προεργασία για την εύρεση νέας έδρας έχει ήδη αρχίσει στην Ομοσπονδία. Πλέον θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για να φιλοξενήσουν την αναμέτρηση, το Αθ. Διάκος στη Λαμία και το γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

ΠΑΟΚΚύπελλο ΕλλάδαςΑΕΚΕΠΟτελικός κυπέλλουΛάρισαειδήσεις τώρα