Αδιανόητη πρόταση της Αλ Χιλάλ στον Μέσι: Προσφέρει 450 εκατ. ευρώ για έναν χρόνο!
NewsroomΤο διαφαινόμενο διαζύγιο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι ανοίγει την όρεξη στους... μνηστήρες του Αργεντινού σούπερ σταρ. Η Αλ Χιλάλ απ' τη Σαουδική Αραβία θέλει να κάνει δικό της τον παγκόσμιο πρωταθλητή με την Αργεντινή και του στρώνει χρυσάφι στα πόδια.
Η μεγάλη αντίπαλος της Αλ Νασρ θέλει να κάνει τη μεταγραφή του καλοκαιριού και για να το πετύχει προσφέρει στον 35χρονο Μέσι περί τα 450 εκατ. ευρώ για έναν χρόνο! Την αποκάλυψη έκανε ο Ιταλός δημοσιογράφος Ρούντι Γκαλέτι, ο οποίος τόνισε ότι ο Μέσι ζήτησε διορία ενός μήνα για να απαντήσει προκειμένου να εξετάσει όλες τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του καθώς προτεραιότητά του παραμένει η επιστροφή στην Μπαρτσελόνα.
Σημειωτέον ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Νασρ με... μόλις 250 εκατ. ευρώ. Τουτέστιν με 200 εκατ. ευρώ λιγότερα συγκριτικά μ' αυτά που προσφέρονται στον Μέσι!
- Πώς φτάσαμε στις συλλήψεις για τη Marfin 16 χρόνια μετά - Το ανώνυμο email και οι φωτογραφίες
- Τα δημοσκοπικά καμπανάκια για κυβέρνηση και αντιπολίτευση - Τι προβληματίζει τα κομματικά επιτελεία
- «Είμαι ο πιο άτυχος άνθρωπος»: Κέρδισε 14 εκατ. ευρώ στο Λόττο αλλά υπάλληλος πέταξε το δελτίο της στα σκουπίδια
- Εσύ ήξερες ότι το χρυσόψαρο σού κόβει το WiFi; Τα πιο περίεργα πράγματα που εμποδίζουν τη σύνδεσή σου