Αθλητισμός|07.05.2023 19:16

Κύπελλο Ελλάδας: «Νέο αίτημα της ΕΠΟ στην ΚΟΠ για διεξαγωγή του τελικού στην Κύπρο»

Newsroom

Νέο αίτημα για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στην Κύπρο απέστειλε η ΕΠΟ όπως αναφέρει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου δεν έχει πρόβλημα στο να διεξαχθεί στην Κύπρο ο τελικός Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, αρκεί να δώσει την έγκριση η Αστυνομία, η οποία ήδη έχει ενημερωθεί για το νέο αίτημα της ΕΠΟ. Σημειωτέον ότι η κυπριακή Αστυνομία είχε αρνηθεί το αρχικό αίτημα της ΕΠΟ για τελικό στην Κύπρο με παρουσία οπαδών υπό τον φόβο επεισοδίων. Αυτή τη φορά όμως το αίτημα αφορά τελικό κεκλεισμένων των θυρών...

Εφόσον πάντως ο τελικός γίνει στην Κύπρο, ενδέχεται να αλλάξουν εκ νέου τα δεδομένα για την ημερομηνία τέλεσης του αγώνα. Κι αυτό διότι όπως αναφέρουν πηγές του ΚΥΠΕ, η 24η Μαΐου, ημερομηνία που όρισε η ΕΠΟ για τον τελικό συμπίπτει χρονικά και με τον τελικό στο Κύπελλο Κύπρου μεταξύ Ομόνοιας και ΑΕ Λεμεσού. Και δεδομένου ότι υπάρχουν και οι εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, η 18η ή 19η Μαΐου θεωρούνται ως οι επικρατέστερες ημερομηνίες για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

αφού 24 Μαΐου που όρισε η ελληνική ομοσπονδία τον τελικό της, είναι ο τελικός του Κυπέλλου Κύπρου, και 21 Μαΐου είναι οι ελληνικές εκλογές, θέλουν ο τελικός να διεξαχθεί είτε 18 είτε 19 Μαΐου!

ΚύπροςΚύπελλο ΕλλάδαςΠΑΟΚειδήσεις τώραΑΕΚΕΠΟτελικός κυπέλλου