Αθλητισμός|09.05.2023 09:59

ΑΕΚ: Αποθέωση του Αλμέιδα και των παικτών στο αεροδρόμιο από χιλιάδες οπαδούς - Κυκλοφοριακό κομφούζιο τα ξημερώματα στην Αττική Οδό

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Σε ένα ντελίριο ενθουσιασμού ζουν από το βράδυ της Δευτέρας (8/5) οι οπαδοί της ΑΕΚ. Η νίκη της Ένωσης στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη φέρνει τους Κιτρινόμαυρους αγκαλιά με τον τίτλο για πρώτη φορά μετά το 2018. Χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ ξεχύθηκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν μετατρέποντας τη νύχτα σε μέρα.

Άρχισαν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου βρέθηκαν αρκετοί φίλοι της ομάδας και συνέχισαν κατά χιλιάδες σε Νέα Φιλαδέλφεια, γύρω απ' την OPAP Arena, στην Αττική Οδό, καταλήγοντας στο «Ελ. Βενιζέλος» για να υποδεχτούν και να αποθεώσουν τους Κιτρινόμαυρους. 

Περίπου στις 3 τα ξημερώματα έφτασε στο αεροδρόμιο η αποστολή της ΑΕΚ από τη Θεσσαλονίκη. Εκεί περίμεναν περίπου 10.000 φίλοι της, οι οποίοι αποθέωσαν τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του.

Μάλιστα στην πίστα του αεροδρομίου βρέθηκε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος συνεχάρη όλα τα μέλη της αποστολής και αγκάλιασε θερμά τον Αργεντινό τεχνικό μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο.

Το πούλμαν της ομάδας έφυγε απ' το αεροδρόμιο έπειτα από πολύ ώρα εν μέσω αποθέωσης αλλά πίσω του ακολούθησαν χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ κορνάροντας κατά μήκος της διαδρομής στην Αττική Οδό που είχε πλημμυρίσει από κόσμο...

Προηγουμένως χιλιάδες οπαδοί της Ένωσης βρέθηκαν στην OPAP Arena και γιόρτασαν τον... επερχόμενο τίτλο καθώς την τελευταία αγωνιστική η ΑΕΚ φιλοξενεί στην έδρα της τον Βόλο και χρειάζεται απλώς έναν βαθμό για να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Ο πρώτος τίτλος μετά το 2018 προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους της ομάδας, που ξεχύθηκαν στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας γύρω απ' το γήπεδο της ΑΕΚ για να πανηγυρίσουν. Στη Νέα Φιλαδέλφεια στήθηκε πάρτι τίτλου...

To γλέντι όμως είχε και συνέχεια αφού χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ κινήθηκαν προς το Ελ. Βενιζέλος προκειμένου να υποδεχτούν και να αποθεώσουν την αποστολή της Ένωσης που αναμενόταν τα ξημερώματα απ' τη Θεσσαλονίκη. Στην Αττική Οδό προκλήθηκε ένα ανεπανάληπτο μποτιλιάριασμα από εκστασιασμένους φίλους της ΑΕΚ που δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα ανάβοντας πυρσούς και τραγουδώντας για την ομάδα τους. Το βίντεο του gazzetta.gr φανερώνει την... τρέλα που επικρατεί στους φίλους των Κιτρινόμαυρων.

Το ίδιο συνέβη αργότερα και στο αεροδρόμιο, όπου η νύχτα έγινε μέρα με τους χιλιάδες οπαδούς των Κιτρινόμαυρων να περιμένουν τραγουδώντας τους επερχόμενους πρωταθλητές. Το βίντεο του enwsi.gr δείχνει το κλίμα που επικράτησε στο αεροδρόμιο...

ειδήσεις τώραΑΕΚΔημήτρης Μελισσανίδης