Αθλητισμός|09.05.2023 14:29

Επιβεβαίωση από τη Σαουδική Αραβία: Ο Μέσι στην Αλ Χιλάλ με 450 εκατ. ευρώ το χρόνο!

Newsroom

Ολοένα και πλησιάζει στη Σαουδική Αραβία ο Λιονέλ Μέσι! Την ώρα που η συνεργασία τού Αργεντινού σούπερ σταρ με την Παρί Σεν Ζερμέν οδεύει προς το φινάλε της, όλα δείχνουν πως ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής ετοιμάζεται για να μετακομίσει στην αραβική χερσόνησο.

Το γυαλί έχει ραγίσει με τους Παριζιάνους μετά και την τιμωρία που του επέβαλαν για το ταξίδι που έκανε δίχως να έχει άδεια. Ο Μέσι μετέβη στο Ριάντ χάνοντας μια προπόνηση της Παρί και δεν αποκλείεται σ' αυτό το ταξίδι να σφράγισε τη συμφωνία του με την Αλ Χιλάλ. Μάλιστα όπως μεταφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων η πρόταση ξεπερνά ακόμα και τα όρια της φαντασίας καθώς η Αλ Χιλάλ του προσφέρει 450 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο ενός έτους!

Παράγοντας της ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων και τόνισε πως η συμφωνία είναι δεδομένη και από τη νέα σεζόν ο Μέσι θα παίζει στο πρωτάθλημα της χώρας! Εκεί θα αναβιώσει και η «αιώνια» κόντρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αγωνίζεται στη μεγάλη αντίπαλο της Αλ Χιλάλ, Αλ Νασρ.

Αλ ΧιλάλΛιονέλ ΜέσιΣαουδική ΑραβίαΠαρί Σεν Ζερμέν