Αθλητισμός|15.05.2023 11:49

Πρωτάθλημα Αργεντινής: Η τρομερή Ταγιέρες ανάγκασε σε ήττα τη Ρίβερ Πλέιτ μετά από ένα αήττητο σερί δέκα αγώνων! Νίκη για Μπόκα

Newsroom

Την πρώτη της ήττα μετά από ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί δέκα αγώνων στο πρωτάθλημα Αργεντινής υπέστη η Ρίβερ Πλέιτ. Οι Millionarios που προέρχονταν απ' την επικράτηση στο ντέρμπι με την Μπόκα Τζούνιορς, ηττήθηκαν με 2-1 απ' την εξαιρετική Ταγιέρες που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας τρεις σερί νίκες. Το παιχνίδι μεταδόθηκε απ' το ethnos.gr και την υβριδική τηλεόραση του OPEN που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της Liga Profesional.

Η ομάδα της Κόρδομπα που ήταν ανώτερη, άνοιξε το σκορ στο 63' με τον Γκάρο, ο οποίος στο 74' σκόραρε για δεύτερη φορά με καταπληκτικό μακρινό σουτ. Η Ρίβερ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 2-1 με τον Σουάρες στο 79' και πλέον νιώθει πιο κοντά της τη Σαν Λορέντσο που μείωσε στους πέντε βαθμούς. Η Ρίβερ είχε να ηττηθεί στο πρωτάθλημα απ' τις 27 Φεβρουαρίου!

Σε αντίθεση με την «αιώνια» αντίπαλό της, η Μπόκα Τζούνιορς χαμογέλασε καθώς επικράτησε 2-0 της Μπελγράνο στο Μπομπονέρα. Οι Xeinezes καθάρισαν το ματς με δύο γρήγορα γκολ στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου από τον Παγιέρο στο 49' και τον Μπενεντέτο στο 52'.

Προηγουμένως, η Πλατένσε ήταν σαρωτική απέναντι στη Ράσινγκ Κλουμπ. Επικράτησε 3-0 με γκολ του Βαλδίβια στο 5', του Μαρτίνες στο 24' και του Σερβέτο στο 90+5', ενώ ισόπαλο (1-1) έληξε το ματς της Ντεφένσα με την Εστουδιάντες. Ο Φερνάντες άνοιξε το σκορ στο 37' για τους γηπεδούχους που έπαιζαν με δέκα απ' το 23' λόγω αποβολής του Γκουτιέρες αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 45+2' με τον Ρολχέιζερ.

Ταγιέρες - Ρίβερ Πλέιτ 2-1

Μπόκα Τζούνιορς - Μπελγράνο 2-0

Ντεφένσα - Εστουδιάντες 1-1

Πλατένσε - Ράσινγκ Κλουμπ 3-0

πρωτάθλημα Αργεντινήςειδήσεις τώραΡίβερ ΠλέιτΜπόκα Τζούνιορς