ΑΕΚ: Θερμή υποδοχή στην αποστολή της ομάδας - Μοναδικό πρόβλημα η απουσία του Αραούχο
NewsroomΗ προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και οι Κιτρινόμαυροι είναι πανέτοιμοι για τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που θα φιλοξενηθεί στο Πανθεσσαλικό το βράδυ της Τετάρτης 24/5 (20.30). Η Ένωση προπονήθηκε το πρωί στα Σπάτα κι ακολούθως αναχώρησε για τον Βόλο.
Μάλιστα κατά την άφιξη της αποστολής στην Πορταριά υπήρξε θερμή υποδοχή από μερικούς φίλους της ομάδας που βρέθηκαν εκεί για να εμψυχώσουν τους Κιτρινόμαυρους. Από την ΑΕΚ είχαν ζητήσει να μην υπάρξει μεγάλη υποδοχή κάτι που τήρησαν οι οπαδοί της Ένωσης. Κι αυτό για να μείνει η ομάδα απόλυτα συγκεντρωμένη στον τελικό.
O Ματίας Αλμέιδα πήρε μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές και θα ανακοινώσει την τελική 20άδα λίγο πριν από την αναμέτρηση. Επί της ουσίας, ο μοναδικός παίκτης που δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Αργεντινού κόουτς είναι ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ. Θα βρίσκεται όμως στο πλευρό των συμπαικτών του στο Πανθεσσαλικό καθώς ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή.
- Η προφητεία για τις 26/2 που τρομάζει τους Ρώσους - Τι έχει προβλέψει ο άνθρωπος που τάραξε τον Χίτλερ και φοβόταν ο Στάλιν
- Ο Τραμπ φτιάχνει «δικό του ΟΗΕ» - Πώς επηρεάζονται Ελλάδα και Κύπρος
- Φωτιά στο Πέραμα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στα Καζάνια - «Αν δεν προλαβαίναμε θα είχαμε ολοκαύτωμα»
- Το FBI συνέλαβε έναν από τους Top 10 καταζητούμενούς του - Ποιος είναι ο Αλεχάντρο Καστίγιο