Αθλητισμός|25.05.2023 09:30

ΑΕΚ: Ολονύχτιο πάρτι για το νταμπλ και υποδοχή ηρώων στην Εθνική οδό από χιλιάδες οπαδούς!

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Intime

Μεθυσμένη πολιτεία παραμένει η Νέα Φιλαδέλφεια καθώς μετά το πρωτάθλημα ήρθε και η κατάκτηση του Κυπέλλου κι ενός ιστορικού νταμπλ για την ΑΕΚ. Το Πανθεσσαλικό ήταν άδειο, όμως χιλιάδες οπαδοί της Ένωσης είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς περιμετρικά της OPAP Arena. Και μόλις ολοκληρώθηκε ο τελικός έστησαν ένα ξέφρενο πάρτι που κράτησε μέχρι τα ξημερώματα...

Περίπου ως τις 3 το πρωί η Νέα Φιλαδέλφεια... χόρευε σε ρυθμούς νταμπλ καθώς περίπου 20.000 φίλοι της ομάδας πανηγύρισαν την κατάκτηση (και) του Κυπέλλου μετά την επικράτηση επί του ΠΑΟΚ με 2-0 στον τελικό. Με βεγγαλικά, καπνογόνα, κόρνες και συνθήματα έκαναν ηχηρή την παρουσία τους.

Και στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν προς την Εθνική οδό προκειμένου να υποδεχτούν τους νταμπλούχους. Με αυτοκίνητα και μηχανές έφτασαν κατά χιλιάδες στα διόδια των Αφιδνών, όπου συναντήθηκαν με την αποστολή της ΑΕΚ στις 4.40 τα ξημερώματα!

Μολονότι το πούλμαν της ΑΕΚ είχε φύγει σχετικά νωρίς απ' τον Βόλο, καθυστέρησε αρκετά καθώς υπήρξαν κι άλλες... στάσεις για αποθέωση διότι κατά μήκος της Εθνικής και κυρίως στα διόδια, οπαδοί της ομάδας περίμεναν την αποστολή για να τιμήσουν τον Αλμέιδα και τους παίκτες του.

Στις Αφίδνες όμως επικράτησε πανζουρλισμός! Η κυκλοφορία σταμάτησε στην Εθνική και η νύχτα έγινε μέρα. Για μισή ώρα υπήρξε αποθέωση για τους Κιτρινόμαυρους που ζούσαν κάθε στιγμή σε μια πρωτόγνωρη λατρεία. Ο Αλμέιδα, οι συνεργάτες και οι παίκτες της ΑΕΚ γιόρτασαν μαζί με τους οπαδούς, όπως συνέβη προ ημερών και κατά την επιστροφή της ομάδας απ' τη Θεσσαλονίκη στο αεροδρόμιο, όταν ουσιαστικά κλείδωσε το πρωτάθλημα. Ο Αλμέιδα αποθεώθηκε απ' τον κόσμο, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές. Η ΑΕΚ τελείωσε ιδανικά μια ονειρεμένη σεζόν για τον σύλλογο και τους οπαδούς...

διόδιαΑΕΚΚύπελλο Ελλάδαςτελικόςτελικός κυπέλλουειδήσεις τώραεθνική οδόςοπαδοί