Αθλητισμός|02.06.2023 14:24

Ξανά viral ο Νόβακ Τζόκοβιτς για το... τσιπάκι που είχε στο σώμα του! «Όταν ήμουν παιδί μου άρεσε ο Iron Man»!

Newsroom

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγινε ξανά viral όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Μάρτον Φούκσοβιτς για το Roland Garros έβγαλε την μπλούζα του και στο σώμα του υπήρχε κολλημένο με ταινία ένα μικρό μεταλλικό δισκίο!

Η φωτογραφία με τον ημίγυμνο Νόλε και το... τσιπάκι -όπως πολλοί το χαρακτήρισαν στα social media- έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στην κοινωνία του τένις και όχι μόνο. Άλλωστε κατά το παρελθόν κι άλλες φορές έχει συζητηθεί ο Τζόκοβιτς για τα σκευάσματα που προετοιμάζουν υπό μυστικότητα και του δίνουν οι συνεργάτες του.

Αυτή τη φορά ο Τζόκοβιτς εμφανίστηκε με ένα μικρό μεταλλικό δισκίο κολλημένο στο στήθος του, το οποίο λίγο αργότερα αντικατέστησε με ένα καινούργιο. Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα δέχθηκε και σχετικό ερώτημα στη συνέντευξη Τύπου. Η απάντησή του ωστόσο κάθε άλλο παρά σοβαρή ήταν καθώς μάλλον θέλησε να... τρολάρει τον δημοσιογράφο που του απηύθυνε το σχετικό ερώτημα.

«Όταν ήμουν παιδί μου άρεσε πολύ ο Iron Man, οπότε προσπαθώ να τον υποδυθώ. Ξέρετε, η ομάδα μου χρησιμοποιεί τη νανοτεχνολογία για να με βοηθήσει να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό της καριέρας μου. Αν δεν υπήρχε αυτό, πιθανόν τώρα δεν θα βρισκόμουν εδώ» είπε ο Τζόκοβιτς.

Εν τέλει η... μυστηριώδης συσκευή στο στήθος του Τζόκοβιτς φαίνεται πως είναι ένα Q Magnet, ένα θεραπευτικό εργαλείο ανακούφισης. Έχει την ονομασία Taopatch, μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φορητή συσκευή νανοτεχνολογίας που συνδυάζει τον βελονισμό με τη θεραπεία του φωτός!

Νόβακ ΤζόκοβιτςRoland GarrosνανοτεχνολογίαΤένιςIron Manειδήσεις τώρα