Αθλητισμός|04.06.2023 09:55

«Θα σε αγαπώ για όλη μου τη ζωή» - Συγκινεί η ανάρτηση της κόρης του οπαδού της Ρίβερ Πλέιτ που πέθανε πέφτοντας στο κενό

Newsroom

Θλίψη στους φιλάθλους όλου του κόσμου προκάλεσε η είδηση ότι οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια αγώνα με τη Ντέφενσα Χουστίσια στην Αργεντινή, πέφτοντας από το διάζωμα.

Η αστυνομία ταυτοποίησε τα στοιχεία του άτυχου άνδρα. Πρόκειται για τον 53χρονο Πάμπλο Μαρσέλο Σεράνο, που είχε πάει στο γήπεδο με παρέα φίλων και τη 15χρονη κόρη του.

Το κορίτσι, ευτυχώς, δεν είδε τον πατέρα της να πέφτει, καθώς βρισκόταν σε άλλο σημείο του σταδίου. Ανακάλυψαν ότι ήταν ο φίλαθλος που είχε την πτώση, όταν από τα μεγάφωνα περιέγραψαν τα ρούχα του θύματος.

Λίγο αργότερα η κόρη του ανέβασε μια φωτογραφία του στο instagram και εξέφρασε την αγάπη της για αυτόν. «Θα σε αγαπώ για όλη μου τη ζωή μπαμπά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό

Το δυστύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ντέφενσα Χουστίσια στο Μονουμεντάλ για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής

Στο ματς που μεταδόθηκε live απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και το ethnos.gr, ο άτυχος οπαδός έχασε την ισορροπία του κι έπεσε απ' το υψηλότερο διάζωμα (από ύψος 15 μέτρων!) στην κάτω εξέδρα του Μονουμεντάλ περίπου στο 14'.

Οι γιατροί του γηπέδου και οι τραυματιοφορείς έσπευσαν αμέσως για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο παρά τις προσπάθειές τους, ο φίλαθλος της Ρίβερ άφησε την τελευταία του πνοή στις εξέδρες. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι γιατροί που βρέθηκαν κοντά του «ο θάνατός του ήταν ακαριαίος».

Το παιχνίδι διεκόπη οριστικά στο 25ο λεπτό κι ενώ το σκορ ήταν 0-0...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

πτώσηπρωτάθλημα ΑργεντινήςΑργεντινήοπαδοίΡίβερ Πλέιτειδήσεις τώρα