Αθλητισμός|07.06.2023 16:58

«Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε: Επέλεξε την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ»!

Newsroom

Το τελευταίο επεισόδιο στο... σίριαλ της μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι αναφέρει ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ πήρε τη μεγάλη απόφαση για να περάσει τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι!

Ο 35χρονος άσος, οποίος είχε δεχθεί μια άκρως δελεαστική πρόταση απ' την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας αλλά και την Μπαρτσελόνα, εν τέλει επιλέγει την αμερικανική ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ! Το ερώτημα ωστόσο είναι αν θα αγωνιστεί εκεί ή αν θα προκύψει δανεισμός από την Ίντερ Μαϊάμι στην αγαπημένη του Μπάρτσα. Πρόκειται άλλωστε για ένα σενάριο που κυκλοφόρησε ευρέως το τελευταίο διάστημα δεδομένης της οικονομικής αδυναμίας των Μπλαουγκράνα για να μπορέσουν να καλύψουν το συμβόλαιο του Αργεντινού. Φαίνεται όμως ότι επί του παρόντος οι Καταλανοί δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τον σκόπελο με το περιορισμένο μπάτζετ που πρέπει να παρουσιάσουν.

Ο Γκιγέμ Μπαλάγκε, Αργεντινός δημοσιογράφος που έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τον Μέσι του οποίου έγραψε τη βιογραφία, μετέδωσε πως ο Pulga έχει ήδη πάρει την απόφασή του και πως είναι έτοιμος να αλλάξει ήπειρο για πρώτη φορά στην καριέρα του, συνεχίζοντας στην Ίντερ Μαϊάμι. Ο ίδιος μεταδίδει πως ο Μέσι ιδανικά θα ήθελε να παραμείνει στην Ευρώπη όμως δεν έλαβε ποτέ την πρόταση που περίμενε από την Μπαρτσελόνα, ενώ είχε αμφιβολίες σχετικά με τον τρόπο ζωής στη Σαουδική Αραβία. «Ο Μέσι αποφάσισε. Προορισμός του η Ίντερ Μαϊάμι» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Αμερική και το Μαϊάμι, όπου μάλιστα έχει αγοράσει και σπίτι, μοιάζει με έναν πιο προσιτό προορισμό για τον Μέσι, ο οποίος παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να προχωρήσει και σε μια σειρά από προσοδοφόρες εμπορικές συμφωνίες σε πανίσχυρη αγορά όπως είναι η αμερικανική...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜπαρτσελόναLa LigaΙντερ ΜαϊάμιΛιονέλ Μέσιειδήσεις τώραΑλ ΧιλάλMLS