Αθλητισμός|10.06.2023 16:13

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: «Δεσμεύομαι να φτιάξουμε το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο του ΠΑΟΚ»

Newsroom

Δεσμεύσεις για τη δημιουργία της νέας Τούμπας έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Δυτική Θεσσαλονίκη το Σάββατο 10 Ιουνίου.Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στην πλατεία Κουφαλίων και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μεγάλο όνειρο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Κάτοικοι της περιοχής και υποστηρικτές του ΠΑΟΚ, βρέθηκαν στο σημείο και ζήτησαν από τον κ. Μητσοτάκη εξελίξεις αναφορικά με το νέο γήπεδο του «Δικεφάλου». Ο πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύτηκε ότι η Νέα Τούμπα θα γίνει πραγματικότητα.

«Μια δέσμευσή μας την οποία πρέπει να υλοποιήσουμε εδώ για τη βόρεια Ελλάδα. Λοιπόν, γήπεδο και στον ΠΑΟΚ», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Για το γήπεδο του ΠΑΟΚ, να πω μία κουβέντα ακόμα, ότι πολεοδομικά το Προεδρικό Διάταγμα για τις χρήσεις γης έχει ολοκληρωθεί. Εμείς κάναμε αυτά τα οποία έπρεπε να κάνουμε και τώρα πρέπει να συνεργαστούμε με τον επενδυτή για να φτιαχτεί επιτέλους το γήπεδο του ΠΑΟΚ, ώστε να μην έχετε κανένα παράπονο εδώ και η Θεσσαλονίκη να αποκτήσει και αυτή ένα -τουλάχιστον σε πρώτη φάση- υπερσύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

εκλογές 2023ΠΑΟΚΝέα ΔημοκρατίαΚυριάκος ΜητσοτάκηςΝέα Τούμπα