Αθλητισμός|20.06.2023 14:49

Άρης: Μείον τρεις βαθμοί για οφειλή στον Μήτρογλου - Πέντε ημέρες προθεσμία για την εξόφλησή του

Newsroom

Δεν αρχίζει καλά η νέα σεζόν για τον Άρη καθώς η ΕΠΟ επέβαλλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για οφειλή στον Κώστα Μήτρογλου. Έχουν προθεσμία πέντε ημερών για να εξοφλήσουν τον παίκτη οι Κίτρινοι ειδάλλως θα επικυρωθεί η τιμωρία...

Στις 11 Απριλίου το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον Κώστα Μήτρογλου στον οποίο αναγνωρίστηκαν οφειλές ύψους 350.000 ευρώ του Άρη προς τον παίκτη. Υποχρέωσε δε τους Θεσσαλονικείς να καταβάλλουν όλο το ποσό υπό την απειλή αφαίρεσης τριών βαθμών.

Οι Κίτρινοι έκτοτε, όπως αναφέρουν, προσπάθησαν να έρθουν σε επικοινωνία με τον άλλοτε διεθνή Έλληνα επιθετικό, ούτως ώστε να του καταβάλουν τα χρήματα σε δόσεις. Οι επαφές αυτές δεν είχαν αποτέλεσμα και οι Κίτρινοι προέβησαν στην καταβολή των δύο οφειλόμενων δόσεων, ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ. Ο πρώην φορ του Άρη όμως δεν το δέχτηκε και ζήτησε ενεργοποίηση των ποινών εις βάρος της άλλοτε ομάδας του, απαιτώντας στην ουσία ολόκληρο το ποσό εφάπαξ.

Σήμερα (20/6), το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε ότι δέχεται την αίτηση του Μήτρογλου κατά της ΠΑΕ, ενεργοποιεί την ποινή του -3 για το επόμενο πρωτάθλημα και οι Κίτρινοι έχουν πέντε ημέρες για να τον εξοφλήσουν, ώστε να μην ενεργοποιηθεί η αφαίρεση βαθμών.

Στην ΠΑΕ Άρης αναφέρουν πως δεν ανησυχούν και τονίζουν ότι θα εξοφληθεί ως το τέλος του Ιουνίου.

Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση. Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μήτρογλου κατά της ΠΑΕ Άρης. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Άρης, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού του επιδικασθέντος κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 350/2022 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, την επιβληθείσα με την 93/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑρηςΕΠΟΚώστας Μήτρογλουειδήσεις τώρα