Αθλητισμός|29.06.2023 10:25

Αυτές είναι οι νέες φανέλες του Ολυμπιακού

Newsroom

Τις τρεις εμφανίσεις του για την αγωνιστική περίοδο 2023/24 παρουσίασε ο Ολυμπιακός σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Με την υπογραφή της Adidas, η νέα ερυθρόλευκη ξεχωρίζει για τις πολλές ρίγες της, ενώ εντυπωσιακές και πολύχρωμες είναι και οι άλλες δύο φανέλες των Πειραιωτών. 

Χρέη μοντέλων εκτέλεσαν τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι Κώστας Φορτούνης, Ανδρέας Ντόη και Ουσεϊνού Μπα, με τον πρώτο μάλιστα να αποθεώνεται από τον κόσμο που έδωσε το παρών. «Εύχομαι να έχουμε νέα αρχή τη νέα σεζόν με μια νέα φανέλα. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε», δήλωσε ο Τρικαλινός χαφ, ενώ από την πλευρά του ο Μπα ανέφερε: «Είμαστε εδώ σήμερα να σας παρουσιάσουμε την φανέλα μας με την οποία θα πετύχουμε πολλά μαζί με εσάς, με τον κόσμο μας. Πάμε Ολυμπιακάρα». 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε τόσο ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδης, όσο και τα δύο νέα «αφεντικά» του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο προπονητής Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο αθλητικός διευθυντής, Αντόνιο Κορδόν

Πηγή: SDNA

ειδήσεις τώραεκδήλωσηΔημοτικο Θέατρο ΠειραιάΟλυμπιακός