Αθλητισμός|09.07.2023 18:23

O Μπαμπέ ανακαλύπτει τις ρίζες του στο Καμερούν συνοδεία στρατού - Τεθωρακισμένα τον ακολουθούν υπό το φόβο απαγωγής

Newsroom

Σκηνές από ταινία εκτυλίσσονται στο Καμερούν καθώς ο 24χρονος αστέρας της Παρί Ζεν Ζερμέν, Κίλιαν Μπαμπέ επισκέφτηκε τη χώρα με σκοπό να δει από κοντά το πατρικό σπίτι του πατέρα του. 

Ο πατέρας του Εμπαπέ, Ουίλφριντ, κατάγεται από τη χώρα της Κεντρικής Αφρικής, ενώ η καταγωγή της μητέρας, Φαϊζά Λάμαρη, είναι από την Αλγερία. 

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Εμπαπέ επισκέπτεται το χωριό του πατέρα του, το Djebale, αλλά η αναζήτηση της προγονικής εστίας γίνεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Μάλιστα, την αυτοκινητοπομπή του ακολουθεί ακόμα και ο στρατός με τεθωρακισμένα υπό τον φόβο απαγωγής του Γάλλου σούπερ σταρ.

Πανικός με επεισόδιο με οπαδούς

Ο άσος της Παρί Ζεν Ζερμέν φάνηκε να πανικοβάλλεται ελαφρώς, μετά από μικρή ένταση ανάμεσα σε ένοπλους στρατιώτες του Καμερούν και οπαδούς που ήθελαν να τον πλησιάσουν.

Σημειώνεται, ότι παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία το 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας και φιναλίστ στο μουντιάλ του Κατάρ, έτυχε μιας ηρωικής υποδοχής όταν προσγειώθηκε στη Γιαούντε την Πέμπτη 6 Ιουλίου και παρά το γεγονός ότι είχε τόσους ανθρώπους μαζί του να τον προστατεύουν, ο σταρ της Παρί βρήκε το χρόνο να παίξει με παιδιά της περιοχής.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κιλιάν Μπαπέειδήσεις τώραΠαρί Σεν ΖερμένΚαμερούν