Αθλητισμός|24.07.2023 10:47

Πέθανε ο αγαπητός φίλος του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Κολλημένος

Newsroom

Ο Παναγιώτης Κολλημένος, μία από τις πιο cult μορφές των γηπέδων που έπαιζε ο Παναθηναϊκός, αλλά και της τηλεόρασης μέσω των εκπομπών της Αννίτας Πάνια, έφυγε από τη ζωή.

Ο Παναγιώτης είχε γίνει γνωστός για τις μυθικές ατάκες του στο κλειστό ΟΑΚΑ «άμυνα, άμυνα», «θα σουτάρει», αλλά και τα «ξου ξου» στις βολές αντιπάλων, αλλά παράλληλα πέρασε κι από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια τραγουδώντας ή πρωταγωνιστώντας σε σκετς.

Ο Κολλημένος είχε χτυπήσει τατουάζ Θανάση Γιαννακόπουλου στο μπράτσο και μέχρι πρόσφατα ήταν κανονικά στα γήπεδα κάνοντας μάλιστα εμφάνιση και στο πρόσφατο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

O πασίγνωστος φίλος του Παναθηναϊκού, έκανε... θραύση πριν από 20 χρόνια στις εκπομπές της Αννίτας Πάνια μαζί με τον Νίκο Κατέλη και τον Γιώργο Ταμπάκη, όμως όλη του η ζωή ήταν αφιερωμένη στο αγαπημένο του Τριφύλλι.

Ο Παναγιώτης Κολλημένος τα τελευταία χρόνια είχε ταλαιπωρηθεί από πολλά προβλήματά υγείας, ενώ παρότι δεν μπορούσε να μετακινηθεί τους τελευταίους μήνες έδινε πάντα το παρόν στους αγώνες του Παναθηναϊκού ακόμα και πάνω σε καροτσάκι.

Η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Κολλημένου, σκορπά τη θλίψη στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, η οποία έχασε ένα πιστό και σημαντικό μέλος.

Τον φίλαθλο των πράσινων αποχαιρέτησε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

μπάσκετΠαναθηναϊκόςειδήσεις τώρα