Αθλητισμός|26.07.2023 23:45

Θετικό τεστ με νίκη του Ολυμπιακού στο Άιμπροξ επί της Ρέιντζερς

Newsroom

Θετικό ήταν το τεστ του Ολυμπιακού απέναντι στη Ρέιντζερς. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-1 στο Άιμπροξ των Τζερς στον τέταρτο και πιο δυνατό φιλικό αγώνα της καλοκαιρινής προετοιμασίας τους, δείχνοντας σημάδια προόδου στο παιχνίδι τους.

Για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ άνοιξε το σκορ ο Φορτούνης στο 44'. Οι Σκωτσέζοι ισοφάρισαν στο 52΄ με πέναλτι του Ταβερνιέρ, αλλά οι Πειραιώτες τέσσερα λεπτά αργότερα (56') από μακρινή μπαλιά του Μαντί Καμαρά στην πλάτη της άμυνας και κεφαλιά-πάσα του Μασούρα, ο Ελ Αραμπί δεν μπόρεσε με διπλή προσπάθεια να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο Καρβάλιο που ακολούθησε τη φάση, έγραψε το 2-1.

Στο 70' ο Πορτογάλος μέσος αξιοποίησε την εξαιρετική προσπάθεια του Ροντινέι και με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέτυχε το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού για το τελικό 3-1.

Ρέιντζερς: ΜακΚρόρι, Ταβερνιέ, Σούταρ, Ντέιβις, Μπάρισιτς (62΄ Σάκαλα), Ντάουελ (62΄ Λούντστραμ), Ράσκιν (74΄ Ματόντο), Κάντγουελ (81΄ Ράις), Σίμα (74΄ Χάτζι), Λάμερς (81΄ Λάβλας), ΜακΛάφλιν (62΄ Γιλμάζ), Ντέσερς.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόι (89΄ Μπα), Ρέτσος, Κίνι (66΄ Ραμόν), Ιμπόρα, Μαντί Καμαρά (66΄ Μπουχαλάκης), Καρβάλιο (81΄ Αγκιμπού Καμαρά), Φορτούνης (66΄ Μπιέλ), Μασούρας (81΄ Ανδρούτσος), Ελ Αραμπί (66΄ Βρουσάι).

Ολυμπιακόςφιλικόειδήσεις τώρα