Αθλητισμός|14.08.2023 18:54

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έγινε ο πρώτος άνθρωπος που έφτασε τους 600 εκατομμύρια followers στο Instagram!

Newsroom

Τι κι αν έχει πατήσει τα 38 του χρόνια, τι κι αν βρίσκεται στη δύση της μεγάλης καριέρας του, τι κι αν αγωνίζεται πια στη Σαουδική Αραβία κι όχι στο Champions League και σε κάποιο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε δημοφιλία...

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έγινε ο πρώτος άνθρωπος που έφτασε τους 600 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram! Κι αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν από 6-7 μήνες είχε 500 εκατομμύρια followers γίνεται αντιληπτό ότι ο CR7 μαγνητίζει τα πλήθη. Μέσα σε μόλις λίγους μήνες προσέλκυσε 100 εκατομμύρια νέους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα των social media. Μόνο ίδιο το instagram έχει περισσότερους followers, καθώς αριθμεί 651 εκατ. ακόλουθους...

Στη δεύτερη θέση της λίστας με τα πρόσωπα με τους περισσότερους followers βρίσκεται ο έτερος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι με 482 εκατομμύρια ακόλουθους. Ο Αργεντινός εκτόξευσε τη δημοφιλία του και στα social media μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ αλλά και με τη μεταγραφή του στην Ιντερ Μαϊάμι καθώς έκανε άνοιγμα σε ένα νέο λιγότερο ποδοσφαιρικό κοινό όμως είναι το αμερικανικό. Πάντως ο Μέσι απέχει 118 εκατομμύρια followers απ' τον Κριστιάνο που διατηρεί τα πρωτεία με διαφορά.

Στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται η τραγουδίστρια Σελένα Γκόμες με 427 εκατομμύρια followers και ακολουθούν η «influencer» Κάιλι Τζένερ με 398 εκατομμύρια και ο ηθοποιός Ντουέιν Τζόνσον, γνωστός ως «The Rock», με 388 εκατομμύρια.

Από αθλητές, τεράστια είναι η δημοφιλία του Ινδού παίκτη του κρίκετ Βιράτ Κοχλί, ο οποίος βρίσκεται στη 13η θέση με 256 εκατ. ακόλουθους, ενώ έπετεται ο Νεϊμάρ στη 18η θέση με 211 εκατομμύρια και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στην 23η με 157 εκατομμύρια.

Ντουέιν Τζόνσονειδήσεις τώραΝεϊμάρΛεΜπρόν ΤζέιμςΚριστιάνο ΡονάλντοΣελένα ΓκόμεζΛιονέλ Μέσιinstagram