Αθλητισμός|21.08.2023 09:00

Σάλος στην Ισπανία με το φιλί στο στόμα του προέδρου της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σε παίκτρια της Εθνικής ομάδας!

Newsroom

Σάλος έχει προκληθεί στην Ισπανία με την ενέργεια του προέδρου της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες, ο οποίος φίλησε στο στόμα την παίκτρια της Εθνικής Τζένι Ερμόσο, κατά τη διάρκεια της απονομής του χρυσού μεταλλίου στις παγκόσμιες πρωταθλήτριες.

Λίγο μετά την κατάκτηση του τίτλου απ' την Ισπανία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντίπαλο την Αγγλία, οι Ισπανίδες που ανέβηκαν για πρώτη φορά στον παγκόσμιο θρόνο, παρέλαβαν τα μετάλλιά τους προτού σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο. Ωστόσο, μια ενέργεια του προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Την ώρα της απονομής ο Ρουμπιάλες, ο οποίος ήταν φανερά ενθουσιασμένος και χαρούμενος με την κατάκτηση του τίτλου, όταν βρέθηκε μπροστά του η Τζένι Ερμόσο, εκ των μεγάλων αστεριών της ισπανικής ομάδας, την αγκάλιασε θερμά και στη συνέχεια της έδωσε ένα φιλί στο στόμα!

Αμέσως η εικόνα και το σχετικό video έγιναν viral στα social media με τα σχόλια των χρηστών να είναι ως επί το πλείστον επικριτικά για τον Ρουμπιάλες, ο οποίος μάλιστα είχε δίπλα του στη διάρκεια της απονομής τη βασίλισσα της Ισπανίας Λετίθια, η οποία ταξίδεψε μέχρι την Αυστραλία για να παραστεί στον τελικό εκπροσωπώντας τη βασιλική οικογένεια της χώρας.

Η Ισπανίδα παίκτρια λίγο αργότερα ρωτήθηκε για το φιλί που της έδωσε ο Ρουμπιάλες και παραδέχθηκε πως δεν την άρεσε η ενέργειά του αποφεύγοντας όμως να σχολιάσει κάτι περισσότερο. «Ε... ναι, δεν μου άρεσε» ήταν η χαρακτηριστική απάντηση που έδωσε φανερώνοντας την αμηχανία της, όπως αμήχανα αντέδρασε και στο φιλί του Ρουμπιάλες πάνω στο βάθρο.

Σημειωτέον ότι η Τζένι Ερμόσο διατηρούσε επί μια επταετία σχέση με την Αλέξια Πουτέγιας, συμπαίκτριά της στην Εθνική η οποία συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα ονόματα του γυναικείου ποδοσφαίρου όλων των εποχών. Μάλιστα στα χρόνια που συζούσαν είχαν συμμετάσχει στο Madrid Pride. 

Απάντησε ο Ρουμπιάλες

Λίγες ώρες αργότερα έδωσε την απάντησή του στον σάλο που προέκυψε: «Ας μην δίνουμε σημασία στους ανόητους και τους ηλίθιους, πραγματικά. Είναι η κορύφωση μίας στιγμής δύο φίλων που γιορτάζουν κάτι, δεν είμαστε εδώ για χαζομάρες. Ας το αγνοήσουμε κι ας απολαύσουμε τα καλά πράγματα και μην μου λέτε καν πράγματα για χαμένους που δεν μπορούν να δω το θετικό. Ήταν κάτι που έγινε χωρίς κακό υπόβαθρο. Αν υπάρχουν ανόητοι ας συνεχίσουν τις βλακείες τους.

Υπάρχουν περισσότεροι ηλίθιοι από παράθυρα. Ας προσέξουμε αυτούς που δεν είναι ανόητοι. Δεν έγινε με κακία, αν θέλει ο κόσμος ας χάσει τον χρόνο σ' αυτό» ήταν η απάντηση του Ρουμπιάλες στις επικρίσεις.

T
Παγκόσμιο Κύπελλο ΓυναικώνΙσπανίαΕθνική ΙσπανίαςΛουίς Ρουμπιάλεςφιλί