Αθλητισμός|21.08.2023 10:57

Μουντιάλ Γυναικών: Η Όλγα Καρμόνα που χάρισε το τρόπαιο στην Ισπανία με το γκολ της έμαθε μετά τον αγώνα πως πέθανε ο πατέρας της

Newsroom

Η αρχηγός της Εθνικής Ισπανίας, Όλγα Καρμόνα, η οποία σκόραρε το νικητήριο γκολ της χώρας της στον τελικό του Μουντιάλ Γυναικών, έμαθε μετά τον αγώνα τον θάνατο του πατέρα της.

Η 23χρονη Καρμόνα πέτυχε το μοναδικό γκολ για την Ισπανία και νίκησε την Αγγλία κατακτώντας το τρόπαιο.

Ο πατέρας της αριστερής μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης έδινε μακροχρόνια μάχη με ασθένεια και πέθανε την Παρασκευή, όπως μετέδωσε το Reuters.

«Ξέρω ότι με παρακολουθούσες απόψε και ότι είσαι περήφανος για μένα. Αναπαύσου εν ειρήνη μπαμπά», έγραψε η αθλήτρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτώντας και μια φωτογραφία της στην οποία φιλάει το τρόπαιο.

Και πρόσθεσε: «Και χωρίς να το ξέρω, είχα το αστέρι μου πριν αρχίσει το παιχνίδι. Ξέρω ότι μου έδωσες τη δύναμη να πετύχω κάτι μοναδικό. Ένα χρυσό αστέρι προστίθεται στη φανέλα των νικητών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πάνω από το έμβλημα της εθνικής ομάδας, κάθε φορά που κατακτούν το τρόπαιο».

Όπως αναφέρει το BBC που επικαλείται το ισπανικό μέσο ενημέρωσης Relevo, η οικογένεια και οι φίλοι της αποφάσισαν να μην της πουν για τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα για να μπορέσει να επικεντρωθεί στον τελικό, με τη μητέρα και τα αδέλφια της να φτάνουν στην Αυστραλία το Σάββατο για να την υποστηρίξουν.

Η ομάδα της, η Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε επίσης «συλλυπητήρια και αγάπη για την Όλγα, τους συγγενείς της και όλους τους αγαπημένους της».

ποδόσφαιροΙσπανίαειδήσεις τώραΜουντιάλ