Αθλητισμός|22.08.2023 20:59

Ανακοινώθηκε η μεγάλη μεταγραφή του Ντίνου Μαυροπάνου στη Γουέστ Χαμ με ελληνική σημαία και... Ακρόπολη!

Newsroom

Παίκτης της Γουέστ Χαμ είναι και επίσημα ο Ντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος μετά από το επιτυχημένο πέρασμά του απ' την Bundesliga και τη Στουτγάρδη, επιστρέφει στην Premier League για λογαριασμό των Σφυριών με ένα deal που αγγίζει τα 25 εκατ. ευρώ!

Η Γουέστ Χαμ που την περασμένη σεζόν κατέκτησε το Conference League, ενισχύθηκε με τον διεθνή Έλληνα σέντερ μπακ, ο οποίος κατά το παρελθόν έπαιξε και στην Άρσεναλ. Ο Μαυροπάνος κόστισε στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες 20+5 εκατ. ευρώ, ενώ υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 15.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και που είμαι πίσω στην Premier League μαζί με τη Γουέστ Χαμ. Είναι πολύ ευχάριστο που έρχομαι σε αυτό το κλαμπ μετά την περσινή κατάκτηση του Conference League και ανυπομονώ για το επόμενο βήμα της καριέρας μου. Μπορώ να υποσχεθώ στους φίλαθλους ότι θα δώσω τα πάντα γι' αυτούς και τη φανέλα», είπε ο Ντίνος Μαυροπάνος στις δηλώσεις του.

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Μόγιες δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που καλωσορίζω τον Κωνσταντίνο στη Γουέστ Χαμ. Ψάχναμε να ενισχύσουμε τις επιλογές μας στο κέντρο της άμυνας αυτό το καλοκαίρι, οπότε είναι καλό που φέραμε έναν διεθνή αμυντικό των ικανοτήτων του. Ανυπομονούμε να τον ενσωματώσουμε στην ομάδα».

Premier Leagueειδήσεις τώραΝτίνος ΜαυροπάνοςΓουέστ Χαμστίβος